ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έστησαν την τόμπολα!

Για την πιθανότητα... χειραγώγησης της τόμπολας του Σωματείου, ενημερώνει ο Εθνικός Άχνας.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους παιχταράδες των Ακαδημιων μας, τους γονείς και όσους φίλους της ομάδας παραβρέθηκαν στην ψεσινη ΤΟΜΠΟΛΑ που διοργανώθηκε για την κάλυψη κάποιων εξόδων της αναβάθμιση των γηπέδων των Ακαδημιών.
 
Αξίζει να σηµειωθεί ότι το Σωματείο μας είναι ετοίμο να αντιμετωπισει τις συνεπειες ακόμα ενός κοκκινου φακέλου λαμβάνοντας υπόψη ότι ο φροντιστής της ομάδας πριν την έναρξη της τόμπλας δήλωσε “Εγώ ήρτα για να κερδίσω”.. κάτι που έγινε καθώς κέρδισε 3 απο τις 5 κληρώσεις.
 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, ήταν τελικά αποτυχημένη καθώς στόχος του, όπως δήλωσε μετά το τέλος της τόμπολας, ήταν το 4 στα 5. Αυτό όμως δεν μας καθιστά λιγότερο ανήσυχους, από την στιγμή που η στοιχηματική του δραστηριότητα ακόμη και όταν δεν είχε κλείσει γραμμή στην δεύτερη φάση της τόμπολας, συνέχισε να είναι ιδιαίτερη έντονη.
 
Ο Πρόεδρος της ομάδας μετά το τέλος της τόμπολας δήλωσε “Διώχνουμε τον κόσμο από τα CAFE.. Θα κερνάμε σουβλάκια και αναψυκτικό στον κόσμο για να έρχεται πλέον”.
 
Το. Δ.Σ. ομόφωνα συμφώνησε όπως κρατηθούν κάποια από τα κερδισμένα δώρα (1 καναρίνι και μέρος του χρηματικού ποσού - €25) μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο φροντιστής της ομάδας κινδυνεύει με αφαίρεση τριών παγουριών από τον εξοπλισμό του.
 
Τι να πει κανείς..
 
Και… καλό μας Σαββατοκυρίακο.
 
#AchnaTrolls».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση