ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να φύγει από το στοίχημα

Επιστολή προς τον υπουργό παιδείας Κώστα Καδή απέστειλε ο Εθνικός Άχνας, μέσω της οποίας ζητά να μη συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Αναλυτικά:

«Ο Εθνικός Άχνας είναι ηθικά ακέραιο και υγιή οικονομικά προσφυγικό σωματείο, που στηρίζεται αποκλειστικά, σε έσοδα από διαφημιστική προβολή σημαντικών και ευυπόληπτων εταιριών καθώς και από μικρές εισφορές μελών και φίλων του σωματείου μας. Η εμπλοκή και μόνο του ονόματος της ομάδας σε υποθέσεις δήθεν χειραγωγημένων αγώνων, μολονότι δεν έχει καμία βασιμότητα, μας προκαλεί πολύ σημαντική ζημία, καθώς θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την φήμη μας, στην οποία στηρίζεται η διαφημιστική προβολή και κατ’ επέκταση τα έσοδά μας.

Καθ’ ότι η επαναλαμβανόμενη συμπερίληψη της ομάδας μας σε στοιχήματα από διάφορες εταιρείες πλήττει το ήθος και την έντιμη διαδρομή του σωματείου αλλά και των παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών του ένεκα των κίτρινων και κόκκινων φακέλων που ενίοτε παραλαμβάνονται από την Κ.Ο.Π. και επειδή η ανάμειξη του ονόματος του σωματείου μας σε παρόμοιες ατεκμηρίωτες και ανεπιβεβαίωτες συνομωσίες μας προκαλεί ανεπανόρθωτη οικονομική και όχι μόνο ζημιά  δια της παρούσης αιτούμεθα επίσημα την εξαίρεση και/ή απαγόρευσης χρήσης του Σωματείου μας σε στοιχηματικά δελτία και/ή πεδία πονταρίσματος και ζητούμε επιτακτικά από το αρμόδιο Υπουργείο να πράξει ότι είναι δυνατόν ώστε να απαγορεύσει στις όποιες στοιχηματικές εταιρείες να συμπεριλαμβάνουν  την ομάδα μας στα δελτία στοιχημάτων.

Επειδή δεν γίνεται ανεκτή η παραμικρή υποψία σε βάρος μας, υποβάλλουμε εγγράφως  αίτημα προς όλους τους αρμόδιους φορείς, πρωτίστως δε στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού πως επιθυμούμε να ακολουθηθεί κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να εξαιρεθούμε άμεσα από την όποια συμμετοχή των αγώνων της ομάδας μας σε κουπόνια στοιχήματος, όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στοιχηματισμού και περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για εξαίρεση της ομάδας από τα δελτία στοιχηματισμού εάν δεν ανταποκριθείτε εις την παρούσα πρόσκληση μας».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X