ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

One man show (pics)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κατσιαράβα ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Εθνικός νίκησε με 4-2 την Καρμιώτισσα στο Δασάκι και ανάσανε βαθμολογικά.

Η ομάδα της Άχνας έπαιξε κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη. Τα γκολ για την Καρμιώτισσα πέτυχαν οι Πόλιανετς και Βαττής.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσουμε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος, με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 13’ με ένα σουτ του Ταραλίδη το οποίο απόκρουσε εύκολα ο Πρότζεκ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 26’ με μια άστοχη κεφαλιά του Όρντος.

Ο Εθνικός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 30ο λεπτό με ένα πανέμορφο γυριστό σουτ του Κατσιαράβα μέσα από την περιοχή. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα. Στο 37’ ο Ζελάγια έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε στόχο. Ο Εθνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 43’ με κεφαλιά του Κατσιαράβα μετά από σέντρα του Πιντσέλι. Η ομάδα της Άχνας πήγε στα αποδυτήρια με ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Εθνικό. Ο Κατσιαράβα νίκησε τον Ντραγκόγιεβιτς με ένα άψογο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Στο 53’ η Καρμιώτισσα μείωσε σε 3-1 με σουτ του Πόλιανετς μέσα από την περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ο Κατσιαράβα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, πετυχαίνοντας παράλληλα το τέταρτο του προσωπικό γκολ. Στο 75’ ο Αρέστη εξαπέλυσε ένα κεραυνό  έξω από την περιοχή όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντραγκόγιεβιτς. Στο 78’ ο Βαττής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντόπνια και ο κ. Αναστασίου έδειξε την άσπρη βούλα. Ο «παθών» εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 4-2. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εθνικός έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο. Το 4-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 30’, 43’, 47’ και 56’ Κατσιαράβα – 53’ Πολιανετς, 79’ Βαττής

Εθνικός (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότζεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ (61’ Αρεστη), Κιπιάνι (61’ Ιλουρίντζε), Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης (88’ Πογιατζιής), Κυπριανού, Φιλίποφ, Ντόπνια, Ζελάγια.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ (72’ Χριστοφή), Αντάμοβιτς, Σταύρου, Λοκόμπε (46’ Βαττής), Πόλιανετς, Κονέ (46’ Σάλιακας), Όρντος, Μανογιάν.

Κίτρινες κάρτες: Αράμπαλ, Πρότζεκ, Αρέστη – Γουίλερ, Αντάμοβιτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση