ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λόγοι αισιοδοξίας

Ικανοποιημένοι είναι στον Εθνικό με την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ από την εμφάνιση αλλά και από το γεγονός πως δεν προέκυψαν τραυματισμοί.

Η ενημέρωση από το σωματείο:

«Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Εθνικός Άχνας στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ όμως και πάλι λόγω ατυχίας αλλά και αστοχίας δεν αποκόμισε κανένα βαθμολογικό όφελος. Η εμφάνιση όμως ήταν πολύ ικανοποιητική και γεμίζει με πίστη όλους για την ομάδα αφού κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο και με τέτοιες εμφανίσεις σύντομα θα έρθουν και οι επιτυχίες.

Είναι επίσης ευχάριστο πού όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι καλά και παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν συμμετείχαν όλοι στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Αύριο συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά από δύο παιχνίδια εκτός έδρας επιστροφή στο Δασάκι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα αφού πρέπει ξανά να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τον δύσκολο μαραθώνιο του πρωταθλήματος με αισιοδοξία

Σήμερα συμμετείχαν στις προπονήσεις και οι Γριγκαλάβα και Τσικάρσκι που απέχουν εδώ και τρείς εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Παραμένει εκτός ο Μπόγκταν ο οποίος έσπασε την κλείδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας και θα παραμείνει εκτός για ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X