ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σημάδια πανικού»

Δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της πίεσης του Ερμή ο Εθνικός, όπως παραδέχθηκε ο Ντανίλο Ντόνσιτς μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν σκληρός ο τρόπος που έχασε η ομάδα του, όμως το γεγονός πως έλειψε το καθαρό μυαλό στο τέλος, στοίχισε.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα αγώνα που χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είναι δύσκολη στιγμή για μας. Υπήρξαν στιγμές που ο Ερμής ήταν καλύτερος, στιγμές που ήμασταν εμείς αλλά νομίζω αξίζαμε ένα βαθμό. Συμβαίνει όμως αυτό στο ποδόσφαιρο, άλλες φορές πάει ανάποδα. Ξεκίνησε καλύτερα ο Ερμής, είχε και το πέναλτι που ευτυχώς δεν έγινε γκολ. Μετά ισορροπήσαμε, παίζαμε καλά,  κυκλοφορούσαμε τη μπάλα. Στο δεύτερο ήμασταν εμείς καλύτεροι, σκοράραμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε και αρχίσαμε απλώς να διώχνουμε τη μπάλα και να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι. Πανικοβληθήκαμε, είχαμε λανθασμένα μαρκαρίσματα, πάσες.  Ακόμα και έμπειροι παίκτες το έκαναν αυτό. Ήρθε στο τέλος ένα τυχερό γκολ που μπορούσε να ήταν και ανάποδα. Πρέπει να διορθώσουμε αυτές τις στιγμές που παίζουμε χωρίς συγκέντρωση και δείχνουμε σημάδια πανικού. Μου άρεσε που οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στον Ερμή και καλή συνέχεια».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X