ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα παίζει με το F

Προς τιμή του Αντώνη Φανιέρου και όλης της οικογένειας.

Η φανέλα του Ερμή θα έχει φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια το γράμμα F στη φανέλα της, ενώ το γράμμα προστίθεται και στο σήμα προς τιμήν του Αντώνη Φανιέρου αλλά και όλης της οικογένειας Φανιέρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει και φέτος η ομάδα και οι φίλαθλοι του Ερμή. Μιας και η κινητήρια δύναμη της ομάδας ο πρόεδρος του Ερμή κ. Λούκας Φανιέρος, έχει συμφωνηθεί μαζί με το διοικητικό συμβούλιο ότι το νέο λογότυπο με το σήμα F θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή έχει γίνει και στο σήμα της Ομάδας. Συγκεκριμένα, πάνω στην κόκκινη φανέλα υπάρχει το λογότυπο Ερμής Αραδίππου με το σήμα F , το οποιο έγινε προς τιμήν του πατέρα του προέδρου κ. Αντώνη Φανιέρου και καθώς επίσης και προς τιμήν όλης της οικογένειας του κ.Φανιέρου.

Όλο το σωματείο έχει ενθουσιαστεί με αυτήν την αλλαγή γιατί είναι γνωστή σε όλους η τεράστια σημασία αυτού του ονόματος για τον ΕΡΜΗ μας . Ευχόμαστε οι αλλαγές αυτές να αρέσουν στους φιλάθλους μας και να σας ενθουσιάσουν, μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα θα βλέπουμε τους φτεροπόδαρους να αγωνίζονται και το λογότυπο μας θα φαντάζει παντού!».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X