ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ταραλίδης: «Θέλω να μείνω στην ομάδα»

Δηλώσεις του Ελλαδίτη μετά τον αγώνα μεταξύ Ερμή-Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο αρχηγός του Ερμή, Γιάννης Ταραλίδης μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ελλαδίτης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει, εάν και εφόσον το θέλει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: "Μείναμε όσοι μείναμε αλλά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε βοήθειες στην συνέχεια, έμεινε ένα παιχνίδι και κάνει ό,τι μπορεί ο καθένας. Καταλμβαίνετε ότι αυτά τα ματς δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχει μια χαλαρώτητα. Σίγουρα δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες και ατυχήσαμε να κάνουμε πρώτοι γκολ. Το δεχθήκαμε αντίθετα σε κακή στιγμής το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να υπάρχει μια πτώση αφού δεν είχαμε τις κατάλληλες βοήθειες από τον πάγκο. Συνεχίζουμε".

Για το μέλλον του και αν θέλει να συνεχίσει στον Ερμή είπε: "Από την πλευρά μου εννοείται ότι θέλω να μείνω. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσω με το κύριο Λούκα. Εδώ ουσιαστικά ξεκίνησα. Εντάξει ήρθα πρώτα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά εδώ πέρασα 2,5 υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτό που μένει είναι να μιλήσω με τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Λευκή πετσέτα;

Λευκή πετσέτα;

Η δήλωση του Χρύση Μιχαήλ δείχνει την δυσκολία ανατροπής των δεδομένων
24sports team
 |  ΕΡΜΗΣ
X