ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαγκαφάς: «Ίσως ακόμη μια μεταγραφή»

«Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα είναι η έκπληξη του Ερμή. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα»

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ερμής για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο θα υπάρξει το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια και στόχος είναι ο βαθμός ετοιμότητας να είναι σε υψηλά επίπεδα ενόψει και της σέντρας του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο, το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ερμή, Σάββας Μαγκαφάς, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα φιλικά και τον Εσομπέ: «Ο προπονητής ήθελε να προετοιμάσει όσο πιο καλά μπορούσε την ομάδα, ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας αξίας αναμένουμε να μας βοηθήσει. Δώσαμε χρόνο και υπομονή σε αυτό το κομμάτι, ώστε να πάρουμε μια λύση που θα μας βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί. Κάναμε μια πολύ καλή επιλογή, όμως όλα αυτά θα τα δείξει ο χρόνος. Με την προσθήκη του Εσομπέ έχουμε κλείσει ένα καλό κεφάλαιο στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας»

Για το φιλικό με την Ομόνοια: «Αγωνιζόμαστε με μια μεγάλη ομάδα, με νέα φιλοσοφία. Φθάσαμε στο τέλος και τώρα στο τελευταίο φιλικό μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος είναι να είμαστε υγιείς και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Είναι πολύ καλό φιλικό για τον προπονητή. Για εμάς που ξέρουμε την ομάδα και είμαστε εκεί ξέρουμε ποια είναι η ομάδα. Δεν θα κριθούμε όμως από εκεί. Σίγουρα θα κριθούμε απ’ τα παιχνίδια του πρωταθλήματος»

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Κατά 99% έχουμε κλείσει σε αυτό το κεφάλαιο εκτός και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στη θέση του στόπερ θα αποκτηθεί. Μόνο αν είναι κάτι που θα κάνει τη διαφορά»

Για την ενίσχυση: «Θεωρώ πως ο προγραμματισμός που έχει γίνει και η υπομονή που δείξαμε σε ορισμένες θέσεις αλλά και μέσα από τους Κύπριους που φέραμε θα έχουμε την έξτρα ώθηση που θέλαμε. Θεωρώ πως η ομάδα μας πήρε αυτόυς που πραγματικά ήθελε»

Για τις εγκαταστάσεις του Ερμή και οι προσπάθειες για το γήπεδο: «Είναι κάτι που χειρίζεται ο πρόεδρος. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μακάρι όσο το δυνατό πιο γρήγορα να γίνουν οι διαδικασίες. Αυτό που είδαμε στα φιλικά ήταν γήπεδο γεμάτο με κόσμο. Νιώσαμε ότι παίζαμε στη φυσική μας έδρα. Μακάρι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, το κοινοτικό στάδιο. Στο αθλητικό κέντρο έγιναν πολλές αλλαγές. Σημαντικό κομμάτι είναι η προσπάθεια για βελτίωση όλου του σκηνικού. Υπάρχουν όλες οι συνθήκες για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή ώστε να κάνει όλη τη δουλειά του»

Για τον Ηλία Γεωργίου: «Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα είναι η έκπληξη του Ερμή. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X