ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαγκαφάς: «Δεν θέλουμε ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τι θέλουν»

Ο Σάββας Μαγκάφας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ερμή, με τον προγραμματισμό να είναι πλέον σε πρώτο πλάνο. Ο στόχος για τη νέα σεζόν θα είναι ένα βήμα πιο ψηλά από πέρυσι και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Στο πλαίσιο αυτό ο Σάββας Μαγκάφας, εκπρόσωπος τύπου του Ερμή, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη δουλειά που περιμένει την ομάδα: «Σίγουρα δουλειά υπάρχει. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αρκετοί ποδοσφαιριστές πρέπει να έρθουν στην ομάδα. Εμείς πρέπει να βγάλουμε αυτό που θέλουμε και έτσι θα φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε σύμφωνα και με το στυλ που θέλουμε»

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό εξαρτάται από τους ξένους και τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών και θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη»

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το Α και το Ω. Θέλουμε να βγάζουμε το μαξ των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο»

Για τον Άλεξ Κωνσταντίνου: «Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει και απ’ τη στιγμή που ζήτησε να φύγει τον αφήσαμε. Ο προπονητής δεν ήθελε παίκτες που να μην ξέρουν τι θέλουν»

Για το αν έχουν γίνει κινήσεις για μεταγραφές: «Έχουν σταλεί συμβόλαια σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, και η ομάδα δίνει ευκαιρίες στους Κύπριους. Το 25% των λεπτών συμμετοχής της ομάδας μας ήταν από Κύπριους. Ο Ερμής είναι ένα σταυροδρόμι για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X