ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανιέρος: «Υπάρχουν εκλογές μην τους πιστεύετε»

Στο θέμα του γηπέδου ο Λούκας Φανιέρος ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη στάση του κράτους

Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες είναι σχεδόν έτοιμες με κάποιες τελευταίες πινελιές να απομένουν. Έτσι και ο Ερμής με τον Λούκα Φανιέρο (πρόεδρο του Ερμή) να παραχωρεί δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε για τον Ερμή, τον προγραμματισμό και το γηπεδικό. Μάλιστα στο θέμα του γηπέδου ο Λούκας Φανιέρος ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη στάση του κράτους και είπε τα πράγματα με τον δικό γνήσιο τρόπο.

Αναλυτικά:

«Είναι και οι εκλογές τώρα θα τους δω ύστερα»

Για τον Emmanuel Frimpong: «Για να περάσει από την Άρσεναλ κάτι σημαίνει. Αφού έγινε 22χρονων πήρε 2 κόκκινες κάρτες και γι’ αυτό τον έδιωξε. Εμάς όμως μας κάνει καθώς θέλουμε την σκληράδα, την γρηγοράδα»

Για τον προγραμματισμό: «Κάναμε 1-2 λάθη που είναι μέσα στα μέτρα μας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μας βγήκαν και θα φέρουμε άλλους δυο. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό επιθετικό αλλά και ένα αμυντικό».

Για την ομάδα: «Ο Ερμής άλλαξε επίπεδο. Δεν πρέπει να είναι στις ομάδες που κινδυνεύουν. Ο Ερμής χτυπά εξάδα και αυτός είναι ο στόχος μας. Το μπάτζετ μας είναι το ίδιο και δεν θα το υπερβούμε. Οι δυο τελευταίες προσθήκες ήταν δώρο από ένα άνθρωπο».

Για το γήπεδο: «Πολλά πράγματα λέγανε και λένε. Αν δεν δω να πέσει το πρώτο τούβλο στο γήπεδο δεν με πείθουν. Είναι και οι εκλογές τώρα θα τους δω ύστερα. Τι 19, τι 18, τι 17. Η Λεμεσός χρειάζεται γήπεδο. Έχει ομάδες που παίζουν Ευρώπη και χρειάζεται γήπεδο. Στην Λάρνακα έγινε γήπεδο και μπράβο του Καραπατάκη. Αν μου δώσουν εμένα 1.5 εκατομμύριο στα επόμενα πέντε χρόνια, το κάνω αύριο. Το γήπεδο στην Αραδίππου δεν θα γίνει. Ήταν όλα θα ένεκα εκλογών. Ο Ερμής θα παίζει σε άλλα γήπεδα και μόλις βρει τα λεφτά θα κάνει το γήπεδο του χωρίς να υποχρεώνεται σε κανένα. Κάποιοι έχουν συμφέροντα σε αυτά τα πράγματα αλλά έτσι είναι το παιχνίδι της ζωής».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν μου άρεσε χθες. Αν έπαιζε όπως ξέρει να παίξει θα έβαζε 10 τέρματα. Είναι καλό και το 2-0. Στο πρωτάθλημα θα γίνουν πολλές εκπλήξεις και οι τρεις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα δυσκολευτούν πολύ»

Για τα τηλεοπτικά: «Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είναι μια εταιρεία σε εισαγωγικά και πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να βγάλεις τα περισσότερα νόμιμα λεφτά για να αυξήσεις το μπάτζετ σου. Κάποιοι στη cyta υποτίμησαν τον Ερμή, κάποιοι άλλοι όμως έδωσαν στον Ερμή αυτό που αξίζει»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση