ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φανιέρος: O Ερμής δεν είναι για «φάγωμα»

Άμεση παρέμβαση από τον πρόεδρο του Ερμή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποδέσμευσης της ομάδα του Ερμή με τον Κωστάκη Καϊάφα ο πρόεδρος της ομάδας των «φτεροπόδαρων», θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα όσο αφορά την απομάκρυνση του Κύπριου τεχνικού από τον πάγκο καθώς και να ρίξει τα καρφιά του για όσους υποτιμούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και στους ποδοσφαιριστές ότι από αύριο τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν. Αναλαμβάνω πλήρως την ομάδα και σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Δεν θα ανεχτώ ξανά το οποιοδήποτε συμβάν που υποδεικνύει μη επαγγελματισμό και που θα ζημιώνει την ομάδα μας.

Επίσης θέλω να τονίσω σε ορισμένους που νόμισαν ότι ο Ερμής Αραδίππου είναι για «φάγωμα» να το βγάλουν από το κεφάλι τους επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Παράλληλα δεν θα ανεχτώ ξανά τον οποιοδήποτε να επηρεάζει την απόδοση της δικής μου ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από αύριο ο Ερμής Αραδίππου αλλάζει και όσοι μείνουν μαζί μας (τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές επειδή πολύ πιθανόν να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις) θα πρέπει να είναι σοβαροί, επαγγελματίες και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Υ.Γ. Την αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Δασκαλάκης με τον γυμναστή Κυριάκο Τσιαππούτα μέχρι να προσληφθεί ο νέος προπονητής το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X