ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανιέρος: «Να έρθουν να λύσουμε το πρόβλημα»

Πήρα τα μέτρα, έκανα τις αλλαγές που έπρεπε και είδα το αποτέλεσμα».

Ο Ερμής ήταν αλλαγμένος στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Ωστόσο, ο πρόεδρος, Λουκάς Φανιέρος, μιλώντας στον στον ΣΠΟΡ FM 95 και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν πειράζει, την άλλη εβδομάδα», είπε αρχικά ο κ. Φανιέρος και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα θα ανακάμψει και το έδειξε στον χθεσινό αγώνα. Ο Απόλλωνας είναι πολύ δυνατή ομάδα και κατάφερε να μας κερδίσει. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ του πρωταθλήματος. Όταν βάζει αλλαγή τον Ζελάγια και τον Ντα Σίλβα, αυτό τα λέει όλα».

Για τον αν έφεραν αποτέλεσμα τα μέτρα που πήρε την περασμένη εβδομάδα: «Πήρα τα μέτρα, έκανα τις αλλαγές που έπρεπε και είδα το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα καλό προπονητή, που θα πρέπει να τον βοηθήσουμε σε κάποια πράγματα, γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Μονόδρομος, δίχως επιστροφή. Πάμε για να κερδίσουμε».

Για την κόντρα με τον Απόλλωνα: «Οι άνθρωποι δείχνουν να έχουν ένα πρόβλημα μαζί μου. Όποιοι έχουν πρόβλημα, να έρθουν να το λύσουμε. Ξέρουν που να με βρουν. Ο Ερμής θα είναι σκληρός και σε όποιον αρέσει».

Για την κόντρα με τον Απόλλων: «Κάποιοι πικραμένοι μαζί μας, αλλά θα τους περάσει κι αυτούς. Δεν θα πω τίποτα άλλο».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση