ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φανιέρος: «Μόλις είπα για την Ομόνοια βρέθηκαν πέντε επενδυτές»

Σημαντικές τοποθετήσεις του Λουκά Φανιέρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Λούκας Φανιέρος μίλησε στην εκπομπή «Αlpha Ενημέρωση» στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha Κύπρου» και δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα ενοποίησης του Ερμή με την Ομόνοια Αραδίππου. 

Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων», ανέφερε ότι απορρίφθηκε πρότασή του για διαχείριση του γηπέδου στην Αραδίππου, ενώ σχολίασε και για το ενδιαφέρον που έδειξε για εμπλοκή του στα διοικητικά της Ομονοιας.

Κάποια από τα σημεία που τοποθετήθηκε ο Λούκας Φανιέρος:

Για το που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ερμής: «Έκλεισα πριν έρθω εδώ συμφωνία με τη Σαλαμίνα για να παίξουμε στο Αμμόχωστος».

Για το ενδεχόμενο ενοποίησης των ομάδων της Αραδίππου: «Με τα χρόνια το ποδόσφαιρο γίνεται επαγγελματικό. Δεν παίζουν για τη φανέλα. Πριν ένας παίκτης ξεκινούσε από την Ομόνοια και έμενε στην Ομόνοια. Άλλαξε το ποδόσφαιρο και αυτό το πράγμα χάλασε το ποδόσφαιρο και είναι εμπόδιο για ενοποίηση των ομάδων της Αραδίππου».

Για το γηπεδικό: «Έκανα πρόταση για να αγοράσουμε το γήπεδο της Αραδίππου αλλά δεν έγινε εφικτό γιατί δεν συμφωνεί η Ομόνοια Αραδίππου»

Για τον Αγγελή: «Είμαστε κοντά. Περιμένουμε να πάρει την ελευθέρας του από τον Απόλλωνα και να μπούμε στις τελικές επαφές».

Γιατί αλλάζει συνέχεια προπονητές: «Ούτε στον ΑΠΟΕΛ στεριώνει προπονητής. Και ο ΑΠΟΕΛ κερδίζει πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνεται αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Δεν είναι ότι γυαλίζει χρυσός. Υπάρχουν πολλά δεδομένα για να έρθουν οι επιτυχίες».

Για τους στόχους της ομάδας: «Aν είχα το γήπεδο στο χωριό θα ήμουν στους πρώτους τρεις. Δεν μπορώ με τα δεδομένα αυτά να επενδύσω περισσότερα χρήματα. Αν έχεις γήπεδο δικό σου αποκτάς δυναμική. Είναι ψυχολογικό το θέμα».

Για το μέλλον του στον Ερμή: «Αν φύγω εγώ θα πάρει τον Ερμή ο γιός μου. Είναι οικογενειακή υπόθεση ο Ερμής. Για θέμα σεβασμού των ανθρώπων της οικογένειας μου που μεγάλωσαν τον Ερμή είμαι υποχρεωμένος να είμαι εκεί».

Για την πρόθεση να αναλάβει την Ομόνοια: «Πόσα χρόνια γυρεύει επενδυτές η Ομόνοια; Μόλις είπε ο Φανιέρος ότι θέλει να εμπλακεί στην Ομόνοια πετάχτηκαν πέντε επενδυτές. Μπορεί να ήταν κίνηση τακτικής, δεν ξέρεις. Όχι για μένα. Εγώ μελέτησα την Ομόνοια και σου λέω έχει κέρδος. Χωρίς να μειώνω τους προηγούμενους αν έκαναν κακή διαχείριση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X