Φανιέρος: Κρατά Καϊάφα, ανακοίνωσε πως δε θα βάζει νεαρούς

Για το κεφάλαιο Κώστας Καϊάφας αλλά και αυτό των φακέλων μίλησε στη Cytavision ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος με σημαντικές τοποθετήσεις.

Για τον Καϊάφα, αφού παραδέχθηκε πως για τη δουλειά του «μιλούν τα αποτελέσματα», είπε πως θέλει να τον κρατήσει.

«Ε βέβαια αφού πάει καλά γιατί όχι. Ο Κώστας είναι διαφορετικός χαρακτήρας από πολλούς άλλους. Ο άνθρωπος θέλει να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο και είχε ένα διάστημα αποχής. Αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να δείξει πράγματα στο ποδόσφαιρο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Για τους φακέλους, ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει χωρίς να δεχθεί ερώτηση από δημοσιογράφο και είπε τα εξής: «Αυτό το θέμα των φακέλων πρέπει η Ομοσπονδία σε κάποια φάση να κάτσει να το δει. Βλέπετε τι έπαθε ο Εθνικός που αδίκως για μένα πήγε να χρησιμοποιήσει νεαρούς. Γι΄αυτό κι΄εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα νεαρούς γιατί υπάρχει ο φόβος του φάκελου. Για μένα θα είναι ο τρίτος και ο καταστροφικός».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...