ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Τέλος οι Εμεγκάρα και Ράντου

Ο σχεδιασμός του Ερμή έχει ήδη ξεκινήσει

Μπορεί τα play off να λαμβάνουν χώρα αυτή τη χρονική περίοδο, όμως αρκετές ομάδες ήδη σκέφτονται και τη νέα χρονιά. Ο Ερμής είναι ουσιαστικά αδιάφορος, και έτσι οι εργασίες για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει. Μάλιστα σήμερα η διοίκηση της ομάδας προχώρησε με την αποδέσμευση δυο ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι Εμεγκάρα και Ράντου, δυο παίκτες που βοήθησαν αρκετά, απ’ τους οποίους όμως υπήρχαν ακόμη πιο υψηλές απαιτήσεις.

Ο Ίνοσεντ Εμεγκάρα μέτρησε 30 συμμετοχές της φετινή σεζόν και σημείωσε συνολικά 9 τέρματα, ενώ απ’ την άλλη ο Ζαχάρια Ράντου σημείωσε 25 συμμετοχές και 2 τέρματα. Η εξέλιξη αυτή δείχνει και τις προθέσεις του Ερμή για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Αραδίππου ήδη κάνει τις διεργασίες ώστε με τη νέα σεζόν να δούμε μια διαφορετική εικόνα απ’ τους «φτεροπόδαρους». Θυμίζουμε πως φέτος ο στόχος του Ερμή ήταν η εξάδα, όμως η ομάδα άργησε να πάρει μπροστά και έτσι έμεινε στη δεύτερη εξάδα. Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε τη διοίκηση και έτσι έχοντας στόχο να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη, θέλουν οδηγήσουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X