ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Μια χρονιά, 33 ποδοσφαιριστές!

Τρεις... ενδεκάδες επιστρατεύτηκαν στο φετινό οδοιπορικό της ομάδας της Αραδίππου

Κυριάκος Τοφή

Ακόμα και οι ομάδες που θέλουν να υπερηφανεύονται ότι έχουν δύο ισάξιες εντεκάδες και ότι μπορούν να αναπληρώσουν το οποιοδήποτε κενό προκύψει λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού, δεν έχουν στρατολογήσει όσους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο φετινός Ερμής Αραδίππου! Ο ισχυρός άνδρας του σωματείου, Λουκάς Φανιέρος, έδειξε και στο παρελθόν την πεποίθηση ότι ουδείς είναι αναντικατάστατος και έτσι κατά τη διάρκεια (και) αυτής της περιόδου επιδόθηκε σε ένα πήγαινε-έλα μιας μεγάλης μερίδας ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα της Αραδίππου ξεκίνησε τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, στοχεύοντας στην είσοδο στην πρώτη εξάδα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος σε πρώτη φάση και την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στην ιστορία της, σε δεύτερη. Παρόλ' αυτά το αρνητικό ξεκίνημα με τρεις ήττες στις τρεις πρώτες στροφές οδήγησε στην αποπομπή του Νίκου Παναγιώτου αλλά και το ανακάτεμα της τράπουλας όσον αφορά το ρόστερ με παίκτες όπως οι Γκαουσού Φοφανά και Πάβελ Ιγνάτοφ να αγωνίζονται μόνο στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα Κατοκοπιάς.

Το κυπριακό στοιχείο αποδυναμώθηκε και αυτό σταδιακά μιας και την πόρτα της εξόδου κατά τη διάρκεια της χρονιάς πέρασαν οι Νικόλας Αλεξίου, Έλληνας Σοφρωνίου και Μαρτίνος Χριστοφή, με την αποχώρηση του τελευταίου να δημιουργεί αίσθηση μιας και αποτέλεσε επί σειρά ετών και αρχηγός της ομάδας της Αραδίππου. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αποτέλεσε αφορμή και ευκαιρία για νέες αλλαγές στο ρόστερ, με την έλευση του Χόρχε Μοντέιρο, την επανεγγραφή του Πιμ Μπάουμαν και την επιστροφή του Αλφόνσο Αρτάμπε, οι οποίοι μπήκαν άμεσα στο πετσί του ρόλου, βοηθώντας τους «φτεροπόδαρους» να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X