ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Διοργάνωσε Πασχαλινή εκδήλωση (pics)

Όμορφες στιγμές για την οικογένεια του Ερμή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Εορταστική Πασχαλινή εκδήλωση διοργάνωσε ο Ερμής Αραδίππου, όπου παίκτες, προπονητικό και διοικητικό τιμ πέρασαν όμορφα. Η ομάδα της Αραδίππου ευχαρίστησε τον κόσμο και τους χορηγούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας:

"Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ερμή μας και ολους τους χορηγούς μας που στήριξαν την σημερινή γιορτινή ημέρα που είχαμε διοργανώσει. Οι ακαδημίες του Ερμή μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο είχαν διοργανώσει μια πασχαλινή εκδήλωση. Ο πρόεδρος του σωματείου μας κ. Λούκας Φανιέρος βρέθηκε εκεί παρών μαζί με το συμβούλιο, παίχτες και το προπονητικό team πέρασαν υπέροχα το ευχαριστηθήκαμε και ολοι εμείς !

Απο την μεριά μας να ευχηθούμε Και του χρόνου να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να διατηρούμε με αυτό το τρόπο τα ήθη και έθιμα μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας να γιορτάζουν την πιο ελπιδοφόρα ημέρα του χρόνου, κυρίως όμως για τα παιδιά, να ψυχαγωγούνται και να συμμετέχουν σε ομαδικές εκδηλώσεις συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις και την εκπαίδευση".

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο πάνω μέρος από την εκδήλωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X