ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής Αραδίππου: Ο Κατσιατής και το κυπριακό στοιχείο

Ξεκάθαρη είναι η πρόθεση των «φτεροπόδαρων» να επενδύσουν σε ντόπιους ποδοσφαιριστές

Κυριάκος Τοφή

Πριν την έναρξη του φετινού μαραθωνίου και μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 ο Σάββας Μαγκαφάς μιλώντας εκ μέρους του Ερμή Αραδίππου, αναφέρθηκε στην πρόθεση και την προσπάθεια ενίσχυσης του κυπριακού στοιχείου στο ρόστερ των «φτεροπόδαρων». Η άποψη αυτή δεν έμεινε στα λόγια αλλά εφαρμόστηκε άμεσα αφού στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο Κώστας Καϊάφας επιστράτευσε στο αρχικό σχήμα τους Γεράσιμο Φυλακτού και Γιώργο Κατσιατή, ενώ από τον πάγκο επιστρατεύτηκαν οι Μάριος Πουτζιουρής και Ηλίας Γεωργίου.

Με τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές να παίρνουν από νωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο, το πλάνο του Λούκα Φανιέρου έχει και παρόν αλλά και μέλλον με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη μετακίνηση του Άλεξ Κωνσταντίνου στον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια η συνεισφορά των ντόπιων μονάδων δεν περιορίζεται σε θεωρητικό επίπεδο μιας και ο Γιώργος Κατσιατής ερχόμενος από τον πάγκο στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη, χάρισε το πρώτο φετινό τρίποντο στην ομάδα της Αραδίππου.

Πέραν των προαναφερθέντων, επιλογή πρώτης γραμμής θεωρείται επίσης ο δεξιός οπισθοφύλακας Πάρης Ψάλτης και ο 21χρονος μέσος Γιώργος Χριστοδούλου ο οποίος μετακινήθηκε το καλοκαίρι από την Πάφο, στον Ερμή. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την περσινή περίοδο, η ομάδα της Αραδίππου χρησιμοποίησε συνολικά δεκατρείς Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X