ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: Αποχωρεί ο Αρτάμπε (pic)

Μέσω social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Αλφόνσο Αρτάμπε αποχωρεί από τον Ερμή και το ανακοινώνει μέσω social media ευχαριστώντας την ομάδα της Αραδίππου που τον πίστεψε. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής αποχαιρετά ως φίλος τους φτεροπόδαρους. Ο Ισπανός ήρθε τον Γενάρη ξανά στο νησί μας για λογαριασμό του Ερμή και σε 14 εμφανίσεις σκόραρε και 5 γκολ βοηθώντας την ομάδα να πάρει βαθμούς. 

Αναλυτικά:

«Από σήμερα ολοκληρώθηκε το δεύτερο πέρασμα μου από τον Ερμή. Θέλω να ευχαριστήσω την σύλλογο για την πρόταση αλλά είναι η στιγμή να σκεφτώ νέους στόχους. Ευχαριστώ όλους γι΄αυτά τα δύο χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο. Ευχαριστώ τον προπονητή και το επιτελείο του για την δουλειά που έκαναν. Να είναι σίγουροι ότι έχουν ένα φίλο. Ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή δουλειά και την φιλία σας. Θα μου λείψετε μ@λ@κες. Μια μεγάλη αγκαλιά».

Since today I finish my second stage in Ermis. I want to thank to the club for their proposal but it is time to think in other targets. Thank you for these two years, I wish you all the best! Also to the coach and the staff for their work and their confidence, here they have a friend. And special thanks to my teammates for their daily work and their friendship, i will miss you mala…a big hug!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X