ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: «Αποχαιρέτησε» δεκαεφτά γκολ

Ο Τσούμου αποτελεί παρελθόν για τους «φτεροπόδαρους»

Κυριάκος Τοφή

Μετά την αποχώρηση του Ελβετού επιθετικού Ίνοσεντ Εμεγκάρα, στο στρατόπεδο του Ερμή προέκυψε και νέα απομάκρυνση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης.

Συγκεκριμένα ο Φρεντ Τσούμου είδε την πόρτα της εξόδου μεσοβδόμαδα και έτσι ουσιαστικά οι δύο μονάδες που υπηρέτησαν την κορυφή της επίθεσης των «φτεροπόδαρων» κατά τη φετινή περίοδο, δεν θα συνεχίζουν και την επόμενη.

Ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε και στα μέσα της χρονιάς μια ανάσα από την πρόωρη φυγή λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων ωστόσο η μεταμέλειά του, τον κράτησε στην Κύπρο και την Αραδίππου.

Παρόλ' αυτά φάνηκε ότι ο ισχυρός άνδρας των «φτεροπόδαρων» δεν ξέχασε κάποιες συμπεριφορές και έτσι λίγο πριν το τέλος της σεζόν, επέλεξε να απομακρύνει τον Κονγκολέζο επιθετικό.

Εμεγκάρα και Τσούμου αποτέλεσαν τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές του Ερμή με τον πρώτο να σκοράρει εννιά γκολ και τον δεύτερο οκτώ. Αρτάμπε και Ταραλίδης αποτελούν τη δεδομένη στιγμή οι «ενεργές» μονάδες με τα περισσότερα γκολ, βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, πέντε φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Λευκή πετσέτα;

Λευκή πετσέτα;

Η δήλωση του Χρύση Μιχαήλ δείχνει την δυσκολία ανατροπής των δεδομένων
24sports team
 |  ΕΡΜΗΣ
X