ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ερμής: Ανέπτυξε σχέσεις με Παρτιζάν(pics)

Ενημέρωση για την επίσκεψη της Παρτιζάν Βελιγραδίου στην Κύπρο, το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες και τις σχέσεις που ανέπτυξαν από τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Σήμερα καλωσορίσαμε την Παρτιζαν Βελιγραδίου στο νησί μας , μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στην χώρα της αλλά και ευρωπαϊκές επιτυχίες .

Η σημερινή μέρα ήταν για εμάς πολύ σημαντική αφού τιμήσαμε την μνήμη ενός πολύ σημαντικού αγαπητού ανθρώπου παλιού ποδοσφαιριστή του ΕΡΜΗ και μετέπειτα υποστηρικτή του σωματείου μας Αντώνη Φανιέρου .

Η επιλογή της Παρτιζαν Βελιγραδίου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι αφού πρόκειται για μια ομάδα με τεράστιες επιτυχίες . Ευελπιστούμε σε ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στα 2 σωματεία , με προοπτική συνεργασίας με αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Να τονίσουμε ότι έγινε ανταλλαγή μεταξύ των δυο ομάδων με τιμητικά δώρα. Μοιράστηκαν σε όλους τους παίχτες τιμητικά λάβαρα και η αντίπαλη ομάδα μας μοίρασε τιμητικές φανέλες . Ήταν πραγματικά μια μοναδική για όλους ημέρα και όπως προαναφέραμε ευελπιστούμε να υπάρξει ξανά συνεργασία!». 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X