ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αρτάμπε: «Όλα εξαρτώνται από τον Λουκά Φανιέρο»

Ο Αρτάμπε μίλησε στην marca.com για τον Ερμή, τον Λουκά Φανιέρο, το Κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Αλφόνσο Αρτάμπε παραχώρησε συνέντευξη στην marca.com. και μεταξύ άλλων, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο πέρασμά του από το Χόνγκ Κονγκ, έκανε σημαντικές επισημάνσεις για τον πρόεδρο της ομάδας του, Λουκά Φανιέρο, καθώς και στο πρωτάθλημα το οποίο ανέφερε ότι βελτιώθηκε σημαντικά κάτι που φαίνεται μέσα από τις Ευρωπαϊκές πορείες του ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά οι κυρίοτερες δηλώσεις:

Για την ομάδα του Ερμή και τον Λούκα Φανιέρο: "Μόλις έφτασα, αγωνιζόμασταν για να γλιτώσουμε την διαβάθμιση, ενώ τώρα παίζουμε στα playoff. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε μια καλή θέση και την επόμενη χρονιά μπορούμε να προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε για την πρώτη εξάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί παίζω περισσότερο από όσο περίμενα. Ειλικρινά, όλα εξαρτώνται από τον πρόεδρο της ομάδας, δεν είναι ένας σύλλογος με πολλούς φιλάθλους. Εκείνος χειρίζεται τα πάντα, βάζει τα χρήματα και από τις φιλοδοξίες του θα εξαρτηθεί πως θα φτιάξει την ομάδα την ερχόμενη σεζόν. Γενικά στην Κύπρο είναι πολύ παθιασμένοι, αν όλα πάνε τέλεια τότε είσαι ο καλύτερος και δεν σου λείπει τίποτα, αλλά αν δεν έχουν καλή απόδοση θα σε κάνουν να το καταλάβεις. Σχετικά με την εμπειρία μου, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, επειδή έχω κάνει τα πάντα", ανέφερε.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ: "Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί που πέρασαν από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχουν παίξει στη δεύτερη και πρώτη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο στην Κύπρο έχει βελτιωθεί πολύ, όπως έδειξε ο ΑΠΟΕΛ στην φάση του Champions League".

Εδώ το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

http://www.marca.com/futbol/futbol-internacional/2018/03/21/5ab29c57ca474136768b4636.html 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X