ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διορισμός διοικούσας επιτροπής

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Ερμής στο οποίο αναφέρεται στις σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Γενική Συνελεύση -Σημαντικές αποφάσεις

Έληξε πριν από λίγο η γενική συνέλευση του σωματείου μας. Πέραν των συνηθισμένων θεμάτων όπως ο οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένα λήξασας θητείας διοικητικού συμβουλίου, έγινε έντονη συζήτηση και για άλλα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν το σωματείο μας και γίνονται τροχοπέδη στην προσέλκυση μελών και συνεργατών που θα αναλάβουν τα ινία της νέας διοίκησης.

Μεγαλύτερο και πιο καυτό είναι το γηπεδικό πρόβλημα. Η έλλειψη ιδιόκτητου γηπέδου ή έστω δημοτικού γηπέδου κατάλληλου για συμμετοχή στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας είναι μέγιστο πρόβλημα το οποίο αφαιμάζει οικονομικά αλλά και εξευτελίζει το σωματείο μας ένεκα των παράλογων οικονομικών και άλλων όρων που επιβάλλουν οι ιδιοκτήτες σταδίων αφού γνωρίζουν ότι δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Ένεκα τούτου κατέστη αδύνατη η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από τα παρευρισκόμενα μέλη. Η γενική συνέλευση διόρισε διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από εξέχοντα μέλη της κοινότητας και του ίδιου του σωματείου τα οποία έτυχαν ευρείας αποδοχής.

Η γενική συνέλευση διόρισε την διοικούσα επιτροπή με συγκεκριμένους όρους εντολής. Πρωτίστως θα αναλάβουν να οργανώσουν παγκοινοτική εκδήλωση διαμαρτυρίας αλλά και απαίτησης από τον δήμο Αραδίππου να λάβει έμπρακτα μέτρα για το θέμα του γηπέδου το οποίο ας σημειωθεί έχει σημειώσει αρκετή πρόοδο χάρη στην πρωτοβουλία του σωματείου μας μεν παραμένει δε νεκρό από πλευράς δημοτικής αρχής.

Η γενική συνέλευση τόνισε ιδιαίτερα στην διοικούσα επιτροπή ότι αναμένει την λήψη δυναμικών μέτρων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας και εισηγήθηκε να γίνει σωστός συντονισμός και με άλλους φορείς και δημοτικά σύνολα συμπεριλαμβανομένου και του άλλου αθλητικού σωματείου της Ομόνοιας Αραδίππου του οποίου πιστεύουμε ότι καίει και αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η γενική συνέλευση κατέληξε στην απόφαση η εν λόγω εκδήλωση να συνδυασθεί και με πορεία προς το δημοτικό μέγαρο όπου θα απαιτηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για να τους δοθεί αυτοπροσώπως το μήνυμα ότι τίποτα πλέον δεν θα μας ικανοποιήσει αν δεν δούμε εντός σύντομου χρονικού διαστήματος αποτελέσματα.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ