ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αβέβαιο το μέλλον του Ερμή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου. Αναφέρθηκε στη βαριά ποινή που δέχτηκε η ομάδα της Αραδίππου από τον αθλητικό δικαστή, τονίζοντας ότι η επόμενη μέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Έχουμε δεχτεί μια βαριά τιμωρία. Δυστυχώς βάσει διαδικασιών δεν μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Το σωματείο έχει καταδικαστεί σε μια πολύ σοβαρή τιμωρία. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα, υπάρχει και διοικητικό αδιέξοδο. Θα δούμε πως η ομάδα μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Είμαστε αρκετά προβληματισμένοι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν υπάρχει ένα αβέβαιο μέλλον για τον Ερμή.

Δεν μπορεί το σωματείο να φορτωθεί και με άλλα προστίματα. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι. Σπιλώνονται και τα δικά μας ονόματα. Πρέπει να αποφασίσει ο καθένας από μας αν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο. Είμαι στον Ερμή τα τελευταία 20 χρόνια, ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που είμαι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό προβληματισμένος, μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το μέλλον του σωματείου στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, ακόμα και ομαδικής παραίτησης του διοικητικού συμβουλίου. »

Για το αν θα γίνει έφεση:

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνει έφεση γιατί είναι πεταμένα λεφτά στο τέλος της ημέρας. Είτε μας αρέσει είτε όχι η τιμωρία είναι εκεί, έχει επιβληθεί. Καλούμαστε να βρούμε τους τρόπους να καλύψουμε αυτό το ποσό.»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα επηρεάζεται από όλα αυτά που συμβαίνουν. Έχουμε δυο παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στον παιχνίδι με τον Άρη θα απουσιάζει ο Μαρτίνος Χριστοφή λόγω καρτών όμως επιστρέφουν οι Ντε Βρίσε και Γκραντίν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ