ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Η νέα δύναμη στην Κύπρο»

Αφιέρωμα στην ομάδα του Ερμή φιλοξενεί η ιστοσελίδα της Καλαμάτας kalamatatimes.gr. Το αφιέρωμα αναφέρεται και στην αδελφοποίηση της ομάδας της Καλαμάτας με την ομάδα της Αραδίππου.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, καθώς και οι δύο χώρες, ποδοσφαιρικά αγωνίζονται με λίγες ομάδες στην Ευρώπη χωρίς να έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια κάποια σημαντική διάκριση.

  Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια καινούργια δύναμη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο τον Ερμή Αραδίππου να καταφέρνει και να καθιερώνεται στην Α΄ κατηγορία.

Η ομάδα μετράει 8 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και στο ανώτατο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, με μία παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Κύπρου, μία ευρωπαϊκή συμμετοχή και μία κατάκτηση του Super Cup.

 Στόχος του πρόεδρου της Κυπριακής ομάδας, Λούκα Φανιέρος αλλά και της διοίκησης του Ερμή Αραδίππου, είναι στα επόμενα 3 χρόνια να πρωταγωνιστήσει, διεκδικώντας το πρωτάθλημα της Κύπρου και ταυτόχρονα να αποκτήσει σημαντικές διακρίσεις στην Ευρώπη.

Τα μάτια όλων των ανθρώπων του Ερμή είναι ορθάνοικτα προς όλες τις κατεύθυνσης και ειδικότερα στην Ελλάδα προσπαθώντας να διακρίνουν κάποιο ταλέντο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο προπονητής των ακαδημιών της Καλαμάτας, Στέλιος Παπαδόπουλος είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Ερμή, κατακτώντας το πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας κατηγορία, μια χρονιά η οποία υπήρξε καθοριστική για την μετέπειτα εντυπωσιακή πορεία του Ερμή Αραδίππου!

Στόχος του προπονητή των ακαδημιών της Καλαμάτας, Στέλιου Παπαδόπουλου όπως δήλωσε αποκλειστικά στον General manager του kalamatatimers.gr κ. Γιάννη Μαλαπέτσα, είναι η αδελφοποίηση των δυο σωματείων με την ίδια κουλτούρα και με προοπτικές συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα για το μέλλον !

 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Λευκή πετσέτα;

Λευκή πετσέτα;

Η δήλωση του Χρύση Μιχαήλ δείχνει την δυσκολία ανατροπής των δεδομένων
24sports team
 |  ΕΡΜΗΣ
X