ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Της στέρησε την ευκαιρία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ερμής μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής των play-offs επέστρεψε σήμερα στις νίκες κρατώντας την Δόξα στο παιχνίδι της παραμονής. Οι «φτεροπόδαροι» επικράτησαν της Καρμιώτισσας με 3-1 με σκόρερ τους Μασίνουα και Μπάουμαν που πέτυχε γκολάρα. Μοιραίος για την Καρμιώτισσα ο Μπάρμπαρος που έχασε πέναλτι.

Κυριάρχησε η Καρμιώτισσα

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να μην κλείνονται στα καρέ τους. Η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 22’ ο Μπάρμπαρος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Στο 32’ ξανά ο Μπάρμπαρος με σουτ ανάγκασε τον Στυλιανού σε δύσκολη επέμβαση. Στο 37’ ο Μπάρμπαρος έχασε ξανά μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λοκόμπε με τον Μπάρμπαρος να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα ψηλά έξω από την εστία. Στο 42’ ήρθε η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου όταν ο Πόλιανετς προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να νικήσει τον Στυλιανού με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.

Αντιστραφήκαν οι ρόλοι

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο ωστόσο με αντεστραμμένους ρόλους. Ο Ερμής ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγώνα και πίεζε. Στο 48’ μετά από έμμεσο μέσα στην περιοχή ο Καϊρίνος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 56’ η Καρμιώτισσα έχασε διπλή ευκαιρία με τον άτυχο της βραδιάς αφού ο Μπάρμπαρος πρώτα ανάγκασε τον Στυλιανού σε εξαιρετική επέμβαση ενώ το δεύτερο του σου σταμάτησε ξανά στο δοκάρι. Στο 65’ ο Ερμής βρήκε το γκολ όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή ο Μασίνουα με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0. Η Καρμιώτισσα συνέχισε να πιέζει ωστόσο δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες. Έτσι ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και στο 70’ με μια γκολάρα έκανε το 2-0. Συγκεκριμένα ο Μπάουμαν επιχείρησε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καρφώνει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καϊρίνου. Η μόνη φάση που κατάφερε η Καρμιώτισσα να δημιουργήσει ήταν ένα σουτ του Πάντου που απέκρουσε δύσκολα ο Καϊρίνος σε κόρνερ. Εν τέλει η Καρμιώτισσα κατάφερε να μειώσει στο 91’ όταν ο Πάντος με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-1. Ο Ερμής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και στο 93’ ο Ψάλτης έκανε το 3-1 με σουτ μέσα στην περιοχή στην δεύτερή του επαφή με την μπάλα. Έτσι ο Ερμής εξασφάλισε την νίκη και στέρησε την ευκαιρία στην Καρμιώτισσα να αυξήσει την διαφορά από την Δόξα. 

Οι εντεκάδες:

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο (91' Ψάλτης), Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Χριστόφ, Αλεξίου (77' Γκραντίν), Μπάουμαν, Μασίνουα, Κότο Πάγιες (88' Λίλλης), Ντε Βρίες, Χριστοφή

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Γουήλερ, Μπαρμπαρό (75' Βαττής), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Πάσεκ (75' Σταύρου), Σάλιακας, Όρντος (83' Πάντος)

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ