ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πληρώνουμε»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0 μίλησε το ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου. Με θέμα φυσικά το νεοαφιχθέντα φάκελο, όπου αποδίδεται ευθύνη στο σωματείο. Ήταν λάβρος κατά της διεθνούς ομοσπονδίας.

«Με μεγάλη εξέλιξη μάθαμε ότι η ΟΥΕΦΑ επιρρίπτει ευθύνες σε μας. Δώσαμε οδηγίες στο νομικό μας σύμβουλο. Δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη, ή υπαιτιότητα. Θα παρακαλέσουμε τη cytavision να προβάλει ξανά το ματς, για να το δουν όλοι. Θα στείλουμε και το βίντεο στη ΟΥΕΦΑ να μας πουν την ευθύνη μας. Αν είναι γιατί ρίξαμε 4 νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ματς, να μας πουν να μηΝ το κάνουμε. Το κάναμε και με την ΑΕΛ, αλλά κερδίσαμε.

Είναι όμως πιο πλατύ το θέμα. Και για την ΑΕΖ να πω αυτό. Τον πρόεδρο το Στέλιο Χρίστου πρέπει να βάζουμε μύρο στο στόμα μας και μετά να τον αναφέρουμε. Κοίτα πως τον κατάντησαν. Αν δεν μας πουν που ευθυνόμαστε δεν θα πληρώσουμε το πρόστιμο. Έχουμε ζητήσει να μας βγάλουν απο το στοίχημα, αλλά δεν είναι στο χέρι μας ».

Μας λένε ότι άνθρωποι μας εμπλέκονται. Ο Πρόεδρος έχασε τον πατέρα του και θα είχε κέφια να κάνει τέτοιο πράγμα; Αν είναι δυνατόν.

Θα συνεχίσουμε να βάζουμε νεαρούς. Αν αυτό απαγορεύεται να μας το πουν γραπτώς ».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ
X
X