ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Του χρόνου διεκδικητές»

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0 μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Αντρέου. Αρχικά, αναφέρθηκε για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, αλλά και για την συνέχεια.

«Αυτό που θέλουμε είναι κερδίσουμε την Καρμιώτισσα, έτσι ώστε να μην μας πλησιάσει στην βαθμολογία και να κρατηθούμε μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου. Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που θέσαμε από την αρχή της σεζόν, θέλουμε να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν, έτσι ώστε να επανέρθουμε πιο δυνατοί τη νέα περίοδο».

Για την απόκτηση του Λένου Σοφρωνίου: «Προχωρήσαμε σε μία πολύ καλή μεταγραφή, ενός υποσχόμενου τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με την ομάδα του. Είναι ένας εξελίξιμος τερματοφύλακας και τον πιστεύουμε. Παρόμοιες κινήσεις να περιμένετε κι άλλες από την δική μας ομάδας».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος δεν θέλει να μην εκπληρώνει τους στόχους που θέτει και για αυτό είναι πιο αποφασισμένος τη νέα σεζόν. Δεν θέλουμε να αποτύχουμε για δεύτερη χρονιά και στόχος είναι ο Ερμής να είναι σοβαρός διεκδικητής τη νέα περίοδο, γι’ αυτό θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

Για τις ανανεώσεις: «Η προσπάθεια μας είναι να μην ξηλώσουμε την ομάδα και από ‘κει και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε με τις προσθήκες. Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι μπορεί να έχουμε συμβόλαια με κάποιους ποδοσφαιριστές, που μας δίνει το δικαίωμα για ανανέωση, ωστόσο αν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει δεν θα τον κρατήσουμε με το ζόρι».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ