ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζει να ελπίζει

Ο Ερμής δραπέτευσε με διπλό από το Παφιακό και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για κατάκτηση της 6ης θέσης. Η ΑΕΖ ουσιαστικά μετά την σημερινή ήττα καταδικάζεται σε απευθείας διαβάθμιση αφού δύο νίκες δεν της αρκούν. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μασίνουα που έκανε χατ-τρικ.

Προβάδισμα με παράπονα

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και πολλές φάσεις ωστόσο ο Ερμής ήταν καλύτερος και με γκολ του Μασίνουα πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 6’ ο Χριστόφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ακολούθως στο 17’ ο Μπάουμαν μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Σωφρονίου να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 23’ ο Ερμής απείλησε ξανά με σουτ του Ντε Μέλο να περνά λίγο έξω. Στο 38’ ο Μαρτίνιουκ ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ο Μασίνουα στο 40’ σκόραρε το γκολ που έψαχνε ο Ερμής όταν σε σουτ του Ντε Μέλο η μπάλα πήγε προς το μέρος του και αυτός σκόραρε με κεφαλιά σε κενή εστία. Πάντως ο επιθετικός του Ερμή ήταν εκτεθειμένος και έπρεπε να δοθεί οφσάιντ. Στο 44’ ο Ανδρέου κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά ο Στυλιανού του αρνήθηκε το γκολ σε σουτ που επιχείρησε. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Ερμή να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Ο Μασίνουα την καταδίκασε

Το δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να σκοράρει κι’ άλλα γκολ, δεν κατάφερε να αντιδράσει ποτέ η ΑΕΖ. Στο 49’ ο Μασίνουα έκανε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Ακολούθησε ακόμη ένα σουτ του Μπάουμαν στο 66’ με ακριβώς την ίδια κατάληξη. Στο 67’ ο Μαμμίδης έκανε τρομερό λάθος αφού πάσαρε στο Μασίνουα που βγήκε τετ-α-τετ με τον Σωφρονίου και δεν λάθεψε για το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Ερμή σε σέντρα του Μπάουμαν από δεξιά πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 3-0 κάνοντας το παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 90' ο Γκραντίν με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Έτσι ο Ερμής έφυγε με μεγάλο διπλό και ουσιαστικά καταδίκασε την ΑΕΖ σε υποβιβασμό.

Οι εντεκάδες:

ΑΕΖ: Σοφρωνίου, Μαμμίδης, Στυλιανού, Αντωνίου, Κατσής, Φελισιέν, Τζιμόντζι, Αντρέου, Σεμέδο (83' Παπαχριστοφόρου), Στογιάνοφ (73' Ιακώβου), Ντίμα (57' Ποσίνκοβιτς)

Ερμής: Στυλιανού, Χριστοφή, Χριστόφ, Ντε Μέλο, Ντε Βρίσε, Ντο Σάντος, Αρτάμπε (83' Αρτάμπε), Κότο Παγιές (85' Φροξυλιάς), Μαρτίνιουκ, Μασίνουα, Μπάουμαν (81' Μαϊσουράντζε)

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ