ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Γίναμε αουτσάιντερ»

24sports team

info@24sports.com.cy

O επί του Τύπου εκπρόσωπος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Δεδομένα : «Τα δεδομένα δεν είναι μαζί μας αφού εξαρτάται από άλλους τώρα. Εμείς έχουμε ελάχιστες ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε ».

Ματς με Άρη : «Μπήκαμε καλά δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του ματς στην πρώτη φάση που έκανε ο Άρης, ισοφαρίσαμε δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Από τα 45’ του δεύτερου ημιχρονίου παίξαμε περίπου 15΄, χωρίς βέβαια να θέλω με συτό που λέω να μειώσω τη νίκη του Άρη».

Αποχωρήσεις : Αποχώρησαν δυο παίκτες. Ο Ντα Σίλβα που έκανε συμφωνία με τον πρόεδρο και ο Νουρεντινόφσκι που τραυματίστηκε και θα μείνει έξω για καιρό. Δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση, ενώ πιθανό να γίνει μείωση απολαβών σε παίκτες. Θα προσπαθήσουμε για τη μείωση των εξόδων».

Σκαμπανεβάσματα: «Μας δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία για την εξάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και με Σαλαμίνα και με Ανόρθωση και με Εθνικό χάσαμε. Γίναμε αουτσάιντερ. Πληρώνουμε τα σκαμπανεβάσματα μας. Έχουμε πάντως το χαμηλότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές». 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ