ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσημο για Κορμπεράν

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του Ερμή. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Δόξας θα διαδεχθεί το Γιώργο Κοσμά στον πάγκο των «φτεροπόδαρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με δυνατά χαρτιά καλοςωρίζουμε επίσημα τον νέο προπονητή του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ακούει στο όνομα Κορπεράν Carlos και με πολλή θέληση και υψηλούς στόχους είναι έτοιμος να κανεί την αλλαγή . Βλέποντας λοιπόν το βιογραφικό του και με δυνατό backround θεωρούμε ότι ήρθε για να μείνει .

Ήταν στην Βιγιαρεάλ με τις διαταγές του Juan Carlos Garrido Fernandez , όπου ήταν βοηθός προπονητή.

Τον Φεβρουάριο του 2012, Carlos εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με Raul Caneda και την σύσταση του Pep Guardiola .Από τότε ο Carlos Corberán έκανε την προετοιμασίας της Σαουδικής ομάδας.

Ανέλαβε την Νέων Α Division of Honor AD Alcorcón στη σεζόν 2013-14 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014, όπου είχε απαλλαγεί από τον José María Ρίκο. Αργότερα, επίσης, εργάζεται στην Αλ Νασρ Ριάντ στην αραβική χώρα.

Τον Δεκέμβριο του 2016 ο πρώην βοηθός προπονητή Raul Caneda στη Σαουδική Αραβία και Juan Carlos Garrido, Βιγιαρεάλ είναι ο νέος προπονητής της Δόξα Κατοκωπιάς. Αυτή είναι η πρώτη εμπειρία του ως έναν επαγγελματία τεχνικό.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ