ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ποτέ φάκελος στον Ερμή»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του Ερμή Λουκάς Φανιέρος μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Με Ανόρθωση: «Μια μεγάλη ομάδα που είναι σε άνοδο με πρόεδρο τον Ανδρέα Παντελή, Θα πάμε για αποτέλεσμα».

Φιλοξενούμενοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος: «Είναι μια συμφωνία. Δεν είχαμε επιλογή. Μας έστειλε το συμβόλαιο ο κος Πουλλαίδης και υπογράψαμε. Να έλθει ο κόσμος της Ανόρθωσης. Να έχουμε έσοδα αλλά και βαθμούς.Αν αγωνιζόμαστε στην Αραδίππου θα είχαμε πάνω από 3 χιλιάδες κόσμο. Το Δημαρχείο ξοδεύει 120 χιλιάδες το χρόνο για το γήπεδο που είναι σε άθλια κατάσταση. Με το σχέδιο που κάναμε, κάνουμε 28 μαγαζιά. Τέτοια έσοδα συντηρούν το γήπεδο. Δεν θα κάνω τον επιχειρηματία στο γήπεδο. Πρέπει να κρατήσουμε τον κόσμο στη άθληση».

Πίεση: «Όταν έχεις 500 άτομα δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα. Αν δεν εχω κόσμο βάζω πίεση εγώ γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Οι παίκτες μου δεν ξέρουν πίεση. Όταν είναι δύσκολο ματς τα χανουν. Δουλεύουμε στη ψυχολογία. Έτσι αδικούνται προπονητές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πληρώνονται οι αποτυχίες».

Φάκελοι: «Θα υπάρξουν ποινές. Κρίσιμο σημείο. Άλλοι μπορεί να κάνουν παιχνίδι (μπούκηδες ) και να πληρώνει η ομάδα. Για να υποστεί τιμωρία κάποιος πρέπει να υπάρχουν στοιχεία. Διαφωνώ. Για να δικάσεις κάποιον πρέπει να υπάρχουν στοιχεία. Όταν τα βρεις, ναι. Ποτέ δεν θα έλθει φάκελος για Ερμή».

14 ομάδες: Καλά και κακά. Στο τέλος θα έλθουν τα κακά. Τώρα διαβάθμιση και άνοδος. Οταν ο άλλος είναι αδιάφορος δεν έχει κίνητρο. Να υπάρξουν τέτοια για τους αδιάφορους»¨.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ