ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Παραμελημένη η κοινότητα Αραδίππου»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για θέματα που αφορούν την Ερμή μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι», ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας της Αραδίππου Μιχάλης Ανδρέου.

Εικόνα ομάδας από την αρχή του πρωταθλήματος: « Έχουμε κάνει τα εύκολα δύσκολα. «Τη θέση διεκδικούν τρεις ομάδες Σαλαμίνα Εθνικός, Ανόρθωση. Θα γίνει μάχη»

Ματς με Ανόρθωση: «Είμαστε με βάση συμφωνία φιλοξενούμενοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι παιχνίδι 6 βαθμών. Θα πρέπει να είμαστε αλλαγμένοι σχέση με το ματς στη Λεμεσό. Ο Απόλλωνας που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα σε αυτό το ματς δεν μας άφησε να ανασάνουμε. Δίκαια χάσαμε. Μένουν 6 παιχνίδια. Θα δώσουμε μάχη».

Σκαμπανεβάσματα: «Αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα και σε ματς που έπρεπε να κάνουμε βήμα δεν το κάναμε πχ με Καρμιώτισα, Σαλαμίνα (αν το κερδίζαμε τη βγάζαμε εκτός) με Εθνικό. Να διδαχτούμε από τα λάθη μας»

.Μετεγγραφές: «Έχουμε συμπληρώσει».

Γήπεδο: «Χρόνιο πρόβλημα. Προσβάλλει και την κοινότητα. Υπάρχει δέσμευση από το Δήμαρχο. Έχουν κατατεθεί τα σχέδια Βρισκόμαστε για 8 χρόνια στη Α κατηγορία θα είμαστε και τα επόμενα 8. Η Αραδίππου είναι η μεγαλύτερη κοινότητα και είναι παραμελημένη. Απασχολούμε πάνω από 500 παιδιά και δεν έχουμε γήπεδο. Νοικιάζουμε σε Λειβάδια και Αθηαίνου».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ