ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το έκρινε ο Αρτάμπε (pics)

Με γκολ του Αρτάμπε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ερμής επιβλήθηκε της Δόξας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου ανέβηκε ξανά στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της όμως ο Ερμής δημιούργησε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Μασίνουα έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως ο Νέγκρι κατέβασε τα ρολά του και απόκρουσε σε κόρνερ.

Η Δόξα απείλησε στο 27’ με ένα άστοχο σουτ του Φοφανά. Στο 32’ ο Ντε Μέλο έπιασε την κόντρα με τον Ρεδόντο και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπάουμαν έκανε μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, αναγκάζοντας τον Νέγκρι να διώξει δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με καλύτερο ρυθμό και καταγράψαμε πάρα πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η πρώτη μεγάλη φάση στο 2ο ημίχρονο καταγράφηκε στο 48ο λεπτό. Ο Νουρεντινόσκι πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Κένετι.

Η ευκαιρία της Δόξας αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι δημιούργησαν τρεις πολύ καλές φάσεις. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Νέκγρι να απογειωθεί και να αποκρούσει εντυπωσιακά τη βολίδα του Μπάουμαν. Στο 50’ ο Ερμής απείλησε με ένα άστοχο σουτ του Ντε Μέλο. Στο 51’ ο Μασίνουα σούταρε από πλεονεκτική θέση όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 60ο λεπτό ο Μαϊσουράτζε δοκίμασε το πόδι του από πολύ μακριά όμως είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νέγκρι.

Ο Ερμής πίεσε στο τελευταίο τέταρτο για το γκολ. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου σκόραρε στο 93’ με τον Αρτάμπε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 93’ Αρτάμπε

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόσκι, Ντε Μέλο (90’ Λίλλης), Ντε Βρίισε, Μπενγκά, Μαϊσουράτζε, Μασίνουα, Χριστοφή, Χριστόφ, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (84’ Αρτάμπε), Αλεξίου (44’ Ντα Σίλβα).

Δόξα (Κάρλος Κορμπεράν): Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (74’ Εντμάρ), Γουίλσον, Αρετάς (51’ Ρίβας), Λεονάρντο, Φοφανά (84’ Μάρκες), Πόλο, Μπεμπέτο.

Κίτρινες κάρτες: Μπάουμαν (4η), Ντε Βρίσε – Μπεμπέτο (4η), Φοφανά.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ