ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρίποντο με ανατροπή (pics)

Ο Ερμής βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας της ΑΕΖ με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα της Αραδίππου έφτασε στους 19 βαθμούς και έπιασε τον Απόλλωνα στην 5η θέση. Η ΑΕΖ προηγήθηκε με τον Σακελαρίου μόλις στο πρώτο λεπτό όμως ο Ερμής γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Ντε Μέλο και Άλμπα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Καταγράψαμε πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η ΑΕΖ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό. Ο Σακελαρίου έκανε μια μακρινή σέντρα, ο Στυλιανού βγήκε να μπλοκάρει όμως του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και πέρασε τη γραμμή τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αφού δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ανδρέου, Ντο Σάντος και Πάγκαλο.

Ο Ερμής ανέβασε την απόδοση μετά το 15ο λεπτό και κατάφερε να επιβάλει το δικό του ρυθμό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και κατάφεραν να το πετύχουν στο 35’ με τον Ντε Μέλο. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους στη συνέχεια και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα της Αραδίππου μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 48’ σε μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Ντε Μέλο από τον Ντο Σάντο. Ο Άλμπα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-1. Στο 67’ η ΑΕΖ ζήτησε (δικαιολογημένα) πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Ανδρέου από το Μασίνουα όμως ο κ. Χρίστου δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Η ΑΕΖ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τους Πάγκαλο και Ντο Σάντος όμως και στις δυο περιπτώσεις δήλωσε παρών. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 35’ Ντε Μέλο, 49’ Άλμπα - 1’ Σακελαρίου

Ερμής: Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίισε, Πενγκά, Χριστοφή, Αρτάμπε, Μπάουμαν, Άλμπα (71’ Σίργκι). Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα (79’ Μίλερ), Αλεξίου(62’ Μασίνουα).

ΑΕΖ: Ταουντούλ, Σακελαρίου (46’ Αουρέλιο), Τσιμποντζί, Σάσι, Κυριάκου, Πάγκαλος (85’ Πιτταράς), Φελισιέν, Ντο Σάντος, Οζίας, Ανδρέου, Σκόπλιακ (78’ Μαμμίδης).

Κίτρινες κάρτες: Μπάουμαν, Σίργκι – Ανδρέου, Σκόπλιακ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ