ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φάκελος για ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα»

Τις πληροφορίες πως ήρθε φάκελος για τη δέκατη αγωνιστική ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος και συγκεκριμένα για το ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο «Super ΣΠΟΡ ΦΜ», αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει γιατί κάνει ζημιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα με την απόκτηση τερματοφύλακα: «Είμαστε πολύ κοντά σε τερματοφύλακα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Νουρεντινόφσκι και όταν έρθει θα έχει χρόνο για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα».

Για τον Τσερνάουσκας: «Είναι τραυματίας και φεύγει. Δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε με τον τραυματισμό που έχει».

Για το θέμα με τους φακέλους: «Ο Πρόδρομος Πετρίδης είπε ότι το ΑΠΟΕΛ θέλει να βγει από το στοίχημα. Μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ που είναι η καλύτερη ομάδα με τις διακρίσεις και μας κάνει περήφανους στην Ευρώπη. Ο φάκελος γίνεται από τα καφενεία. Με αυτά που λέγονται προωθούν τον κόσμο να στοιχηματίσει και έτσι έρχεται φάκελος. Οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο δίνουν τα πάντα για να πάρουν τα αποτελέσματα».

Για το τι έκανε ο ίδιος και δεν ήρθε φάκελος για αγώνα του Ερμή: «Έκλεισα τον κύκλο μέσα στα αποδυτήρια και έβαλα κανόνες για το που πρέπει να μιλούν».

Αν θα πάει με εισηγήσεις στη συνέλευση: «Πέρσι υπήρξε μια νομοθεσία που ακύρωνε τις χορηγίες. Το μόνο σωματείο που καταδικάστηκε είναι η ομάδα μου και η Δόξα. Φέτος που ήρθαν φάκελοι θα κόψει τη χορηγία του ΑΠΟΕΛ με τα εκατομμύρια, τώρα που ήρθε φάκελος και για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα; Αυτοί οι φάκελοι δεν μου αρέσουν. Δεν είναι καλό να ακούγεται για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ