ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η «προαγωγή» του Αλεξίου

Το όνομα του Νίκου Αλεξίου δεν έλεγε και πολλά σε όσους κάθισαν να δουν τον αγώνα του Ερμή με τον Απόλλωνα, αλλά μόνο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Όταν άρχισε, ο νεαρός (6/12/1994) έκανε πολύ καλή δουλειά και συνδύασε το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα με το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το παιδί αυτό πήρε φέτος το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα του Ερμή μετά από μια τριετία όπου έκανε αρκετά πράγματα είτε στην ομάδα Νέων είτε ως δανεικός.

Την περίοδο 2013-14 ξεκίνησε φορτσάτα τη σεζόν με την ομάδα νέων του Ερμή στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Κ21 με 10 γκολ σε 14 εμφανίσεις. Δεν υπήρχε όμως λόγος να συνεχίσει εκεί και δόθηκε στον ΑΣΙΛ δανεικός για να πάρει παιχνίδια σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην κατηγορία Β2.  Σε 10 εμφανίσεις με την ομάδα της Λύσης σκόραρε δυο γκολ.

Το 2014-15 τον βρήκε ξανά δανεικό, στην ομάδα της Αλκής-Ορόκλινη στην τέταρτη κατηγορία. Έκανε εξαιρετική σεζόν αφού στις 21 συμμετοχές που έκανε σκόραρε 17 φορές!

Πέρσι, 2015-16, ανέβηκε επίπεδο καθώς έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία με την Ελπίδα Ξυλοφάγου και έπαιξε σε όλα τα 26 ματς και έβαλε άλλα εφτά γκολ.

Όλα αυτά του έδωσαν το διαβατήριο για την πρώτη κατηγορία και τον έκαναν επαγγελματία στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ευκαιρία που άρχισε να δείχνει πως έχει τη διάθεση να την αξιοποιήσει. 

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ