ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξέραμε τα κλειδιά και τα κλείσαμε»

Στην αποτελεσματική συμπεριφορά της ομάδας του που έφερε τη νίκη επί του Απόλλωνα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Νίκος Παναγιώτου.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ερμή:

«Πριν δύο βδομάδες χάσαμε από την Καρμιώτισσα δίκαια, γιατί δεν παίξαμε. Σήμερα κερδίσαμε δίκαια, πανάξια, ένα παιχνίδι απέναντι σε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς. Μπορεί κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά περάσαμε δύο δύσκολες βδομάδες από την πίεση που βάλαμε στον εαυτό μας. Η τελευταία ήττα βάραινε τους ώμους μας. Είχαμε να ανετιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα, ξέραμε τα κλειδιά που έπρεπε να κλείσουμε και το κάναμε. Πετύχαμε ένα γκολ, μπορούσαμε να προηγηθούμε προηγουμένως και να βάλουμε δεύτερο γκολ μετά το γκολ. Με δύο λάθη δικά μας κλείσαμε το ημίχρονο πίσω στο σκορ.

Ίσως αυτό να ήταν η αφύπνηση. Μίλησε η καρδιά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο δείχναμε ότι θέλαμε, αλλά δεν βρίσκαμε ευκαιρία. Ανακατέψαμε την τράπουλα για να βρούμε τους διαδρόμους. Χάρηκα ιδιαίτερα το γκολ του Άλμπα έστω κι αν ήρθε από δόση τύχης. Χτίσαμε πάνω του και τον χάσαμε για δύο μήνες. Ελπίζω να του δώσει φτερά. Οφείλω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους παίκτες. Δεν κάναμε τίποτα, πήραμε απλώς τρεις βαθμούς. Θα παλέψουμε για τον στόχο που θέσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ
X
X