ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τσόκκος: «Είμαστε νευριασμένοι με τον προπονητή»

Είπε πολλά ο πρόεδρος της Ένωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Τσόκκος, αναφέρεται στη βαριά ήττα που δέχτηκε η ομάδα του από την ΑΕΛ και στέλνει το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει παράπονα από τον Αντρέ Πάους, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην Ένωση.

Αναλυτικά:

«Παραλάβαμε μια ομάδα όπου κάποιοι φοβόντουσαν να αρθρώσουν και να πουν ότι θα κερδίσεις τους μεγάλους.. Όταν κάνεις κάτι για 45 λεπτά, σημαίνει μπορείς να το κάνεις και για 90 λεπτά.

Χθες ήσουν 20 λεπτά μακριά να κερδίσεις την ΑΕΛ, επειδή αν άντεχες μέχρι το 70, θα είχες αρκετές πιθανότητες, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ έχουν 5 χρόνια που κάνουν σωστές κινήσεις..

Στο τέλος του αγώνα δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα από τους δικούς μας φιλάθλους για τον προπονητή και από τους ΑΕΛιστες που μας έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.. Είναι θέμα άποψης και εκτίμησης..

Θα είμαι και εγώ αυστηρός, δεν είμαι από αυτούς που μασούν τα λόγια τους.. Είμαστε νευριασμένοι με τον προπονητή.. Μαζί σας..

Κανένας προπονητής δεν φεύγει για ένα ματς, αλλά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, τα 1-12 γκολ και οι μηδέν βαθμοί (η μονή ομάδα) εκτός έδρας είναι ένα θέμα..

Γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι με την οργάνωση, με την κουλτούρα, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι ότι αν δεν κουνήσει το δακτυλάκι του ο Τσοκκος, δεν μαζεύονται ούτε 500 ευρώ, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι που οι άλλοι έχουν 13 υπάλληλους και εμείς 1,5,γιατι δεν είμαστε νευριασμένοι όποιος έχει επωφεληθεί από ΕΝΠ δεν επιστρέφει, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι ότι καμία αλλαγή που δεν έλεγξα 100% δεν έγινε??

Αύριο θα πάω προπόνηση και κάποιοι θα κάνουν αστειάκια στο γήπεδο και στην πισίνα, λες και δεν τρέχει τίποτα, πληρώνονται τα λάθη τους, φάγαμε 3 γκολ από κόρνερ δικά μας.. Είμαστε πολύ δυσκίνητοι στην αλλαγή και ότι δεν αλλάζει πεθαίνει, δεν επιβιώνει..

Το οικονομικό δεν θα είναι τόσο πρόβλημα, βοηθά ο κόσμος, αλλά οι εξτρα 200.000-300.000 δεν σημαίνουν κάτι, δεν αλλάζουν κάτι.. Δεν θα έχουμε ποτέ μεγαλύτερο budget απο τους άλλους, άρα πρέπει να δουλεύουμε πιο γρήγορα και πιο μεθοδικά, με 1,5-2 εκατομμύρια πάλι κάνεις ζημιά..

Όταν έχει προβλήματα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ των 5 εκατομμυρίων, το ΑΠΟΕΛ των 14-15 εκατομμυρίων, είναι δεδομένο πως θα έχεις και εσύ προβλήματα των 1,2 εκατομμυρίων, με τους 20 νέους παίκτες και είσαι νεοφώτιστος..

Την ΑΛΚΗ θα την σεβαστούμε, θα μας δυσκολέψει, όπως θα δυσκολέψεις εσύ το ΑΠΟΕΛ, όπως δυσκόλεψε ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΑΦΟ και ήταν 2-2 με το ΑΠΟΕΛ στο 90′..Της λείπουν οι καλύτεροι της άνθρωποι της ΕΝΠ..

Επειδή έτσι όπως δουλεύει τώρα, το πολύ πολύ να κόψει κανένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, μέχρι εκει..Ο Θεός στα αθλήματα είναι ο ρυθμός, θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν είχαμε τον ρυθμό.. Έχει δρόμο πολύ ακόμη και πολλές ανατροπές..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X