ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μακρίδης: «Δείξαμε θετικά στοιχεία, αλλά θέλουμε δουλειά»

«Με το ρόστερ έχουμε τελειώσει. Δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις. Θα πάμε έτσι μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά βλέπουμε»

Ο μεγάλος στόχος της ΕΝΠ είναι η επιστροφή στην α’ κατηγορία. Εκεί που ανήκει βασικά. Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μακρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια θέματα με τα φιλικά, διότι άργησε να γίνει η διοίκηση και βρήκαμε ομάδες γ’ και α’ κατηγορίας για να παίξουμε. Έτυχε αυτό, δεν επιδιώξαμε να παίξουμε με ομάδες α’ κατηγορίας. Εμείς θέλαμε να κάνουμε φιλικά παιχνίδια και αυτά βρήκαμε. Όπως και ν’ έχει, μας βοήθησαν αρκετά αυτά τα παιχνίδια, για να δουλέψουμε κάποια πράγματα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαστε έτοιμοι αυτή την στιγμή. Και είναι λογικό αυτό. Δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά θέλουμε δουλειά. Το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας είναι πολύ δύσκολο. Καμία σχέση με τον πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας. Πρέπει να βάλουμε δύναμη στο παιχνίδι μας. Τα γήπεδα είναι πιο μικρά. Μέχρι και 40 τετραγωνικά μικρότερα. Άρα, θα πρέπει να δουλέψουμε κάποια διαφορετικά πράγματα».

Για την προετοιμασία: «Αυτή την στιγμή που μιλούμε βρισκόμαστε στην Κακοπετριά. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και ήρθαμε εδώ για μερικές μέρες, έτσι ώστε να δουλέψουμε στο μοντάρισμα της ομάδας. Θα δώσουμε τρία φιλικά παιχνίδια. Σήμερα με τον Άρη στην Λεμεσό. Με την Ελπίδα της Παρασκευή και τον Εθνικό Άσσιας το Σάββατο. Έχουμε χρόνο και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα για να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες: «Με το ρόστερ έχουμε τελειώσει. Δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις. Θα πάμε έτσι μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά βλέπουμε. Έχουμε κάλους ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό μείγμα με Κύπριους και ξένους παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι για το ρόστερ, απλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μονταριστεί η ομάδα».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X