ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνος Φάνος: «Ξεπεράσαμε τον προϋπολογισμό, ότι γίνει από τώρα θα θεωρείται υπέρβαση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ..

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ. Ο Κωνσταντίνος Φάνος αναφέρθηκε στην μετεγγραφική ενίσχυση, στην παρουσία του κόσμου αλλά και τον προϋπολογισμό της ομάδας.

Για το χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια και τη νίκη: «Το αποτέλεσμα δεν δίνει κάτι στην ομάδα. Απασχολεί στο ελάχιστο μόνο τον προπονητή, εντοπίσαμε κάποιες ελλείψεις και αδυναμίες και σ’ αυτές θα επικεντρωθούμε. Η ΕΝΠ θα κρίνεται μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και εκεί θα ασχοληθούμε με τα αποτελέσματα».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση: «Ψάχνουμε για έναν κεντρικό επιθετικό, και αναμένουμε την απάντηση του Harry Novillo. Για βασικούς ποδοσφαιριστές απέμειναν αυτές οι δύο θέσεις, ώστε να είμαστε στο ελάχιστο καλυμμένοι».

Για τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές: «Ερχόμαστε από την δεύτερη κατηγορία, όσο καλοί κι αν είναι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, σίγουρα η ομοιογένεια παίζει σημαντικό ρόλο. Ο προπονητής δουλεύει καθημερινά, χρειάζεται χρόνος και εμπιστοσύνη. Θα αποκτηθεί η ομοιογένεια λόγω των έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουμε. Επίσης, θα διεξαχθούν ακόμη περισσότερα φιλικά παιχνίδια».

Για την παρουσία του κόσμου και την κατάσταση του σταδίου: «Σίγουρα το στάδιο θα είναι έτοιμο. Ήταν κάποια έργα που έπρεπε να γίνουν για την αδειοδότηση. Θα γίνει ένας πολύ όμορφος χώρος. Η Ομόνοια δεν χρειάζεται συστάσεις για τον κόσμο της. Όσον αφορά τον δικό μας, είδαμε πως ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και τώρα είναι η στιγμή να κάνει την υπέρβαση του. τα εισιτήρια διαρκείας είναι σε πολύ καλό σημείο. Δυστυχώς ξεπεράσαμε τον προϋπολογισμό, και ότι γίνει από τώρα θα θεωρείται υπέρβαση. Η μια μετεγγραφική ενίσχυση εκ των δύο είναι εκτός προϋπολογισμού. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί, όμως με την στήριξη του κόσμου πιστεύουμε πως μπορούμε να φέρουμε τον ποδοσφαιριστή που θέλουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X