ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνος Φάνος: «Δεν υπάρχει θέμα Σωτηρίου στην Ένωση»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ. Ο Κωνσταντίνος Φάνος αναφέρθηκε Μαϊσουράτζε, στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Σωτηρίου, στο φιλικό με την Αγία Νάπα αλλά και στον κόσμο.

Αν έχει αποκτήσει τον Μαϊσουράτζε: «Χθες επήλθε η τελική συμφωνία, χθες έκανε και προπόνηση. Θεωρούμε πως κάναμε μια ποιοτική προσθήκη. Τον γνωρίζει ο κ. Πάους, έχουν συνεργαστεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ξέρει τι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και ως ανασταλτικός μέσος. Θεωρούμε πως είναι πολύ καλή προσθήκη για να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς».

Σε πια κατάσταση βρίσκεται: «Θεωρούμε πως μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Σήμερα στο φιλικό πιθανόν να πάρει λεπτά συμμετοχής».

Για το αν ενδιέφερε την ομάδα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Σωτηρίου: «Δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με τον ποδοσφαιριστή. Ψάχναμε κάποιον ποδοσφαιριστή γι’ αυτή τη θέση και νομίζω πως βάλαμε τέλος στην μετεγγραφική ενίσχυση. Στην αρχή της σεζόν, υπήρχε σκέψη για τον ποδοσφαιριστή, όμως δεν κινηθήκαμε. Δεν υπάρχει θέμα Σωτηρίου στην Ένωση».

Για το φιλικό με την Αγία Νάπα: «Είναι ένα φιλικό που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην β’ κατηγορία. Είναι μια καλή ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Θα γίνουν και κάποιες αλλαγές και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Ομόνοια».

Για τον κόσμο: «Αντιλαμβανόμαστε την πικρία, δεν θεωρούμε όμως πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Δουλεύουμε, θέλουμε να γλιτώσουμε τα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε και το μέλλον θα είναι καλύτερο για την ΕΝΠ».

Αν προέκυψε αίτημα από τον Απόλλωνα να γίνει το μεταξύ τους αναβληθέν το Σαββατοκύριακο 29-30: «Δεν υπήρξε ενημέρωση. Αν δεν υπάρχει κάποιος προβληματισμός, δεν θα έχουμε θέμα να αγωνιστούμε το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, ώστε να βολέψουμε και το πρόγραμμα του Απόλλωνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X