ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φάνος: «Θέλουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Ο Κωνσταντίνος Φάνος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΕΝΠ, η οποία έχει ως στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις και για ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα θα ανακοινωθεί. Τα πάντα παίρνουν τον δρόμο τους. Η ήσυχη γραμμή που κρατάμε είναι προς όφελος μας. Πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχουμε τα πολλά χρήματα»

Για τον προγραμματισμό: «Ο Πρόεδρος μαζί με τον προπονητή τρέχουν όλες τις διαδικασίες. Προσπαθούμε να φέρουμε στην Κύπρο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά»

Για το ρόστερ της περσινής σεζόν: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α’ κατηγορία. Η βασική διαφορά όμως που υπάρχει είναι πως η ομάδα αγωνιζόταν φουλ επιθετικά, κρατούσε τη μπάλα και ήταν μόνιμα μπροστά. Τώρα τα πράγματα στην Α’ κατηγορία είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε η μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να παίζουμε φουλ επιθετικά. Γι’ αυτό κάποιοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν»

Για τον Άλεξ Ντα Σίβλα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μην είναι έκπληξη ότι έρχεται. Μακάρι στο μέλλον να καταφέρουμε να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κρούση προς τον Άλεξ αλλά μακάρι να μπορούμε να φέρνουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο μέλλον»

Για τον Κολοκούδια: «Ο Γιώργος και ο Κούλης Παύλου είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό το γεγονός πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είναι εξαιρετικό παιδί και επαγγελματία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X