ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνος: «Στόχος η άνετη παραμονή»

Έκαναν υπομονή και έφεραν τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν

Όλα έτοιμα για την ΕΝΠ ενόψει της δικής της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα απ’ το Παραλίμνι κινήθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα σήμερα ανακοίνωσε τον Ρασμούσεν, ένα βαρύ όνομα για την επίθεση της. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Δανίας με 141 τέρματα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη μεταγραφή του Ρασμούσεν: «Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει. Κάναμε υπομονή και καταλήξαμε σε μια πολύ αξιόλογη επιλογή. Αναμένουμε να αποδώσει τα μέγιστα στο γήπεδο και να δικαιώσει την υπομονή μας».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Ήταν σε προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα. Δεν χρειάζεται χρόνο για την φυσική κατάσταση αλλά χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να έρθει η ομοιογένεια. Το βιογραφικό του είναι εκεί και δεν χρειάζονται συστάσεις. Ελπίζουμε πως θα αποδώσει και στη δική μας ομάδα».

Για τις μεταγραφές του Αυγούστου: «Επιλέξαμε να κάνουμε υπομονή και φέραμε ποδοσφαιριστές με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δίναμε στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου».

Για το αν θα υπάρξει άλλη ενίσχυση: «Θα υπάρξει και η ανακοίνωση του Άγγλου ο οποίος ήταν την περσινή σεζόν στην Αγία Νάπα και ίσως συμβεί ακόμη μια μεταγραφή. Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει. Ελπίζουμε να προλάβουμε και να εγγράψουμε τον ποδοσφαιριστή μέχρι αύριο».

Για το γεγονός πως ήρθαν πολλές μεταγραφές: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που ήρθαμε απ’ τη δεύτερη κατηγορία. Διαφορετικό το επίπεδο και άλλος τρόπος που αγωνίζεσαι εδώ. Χρειάζονταν μεταγραφές και έχουμε στόχο την άνετη παραμονή. Χρειαζόμαστε χρόνο και παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρώτο μας τελικό με την Νέα Σαλαμίνα».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι δύσκολος. Υπάρχει ο κορμός της Νέας Σαλαμίνα απ΄ την προηγούμενη σεζόν και ψυχολογικά είναι πιο έτοιμοι. Θα παλέψουμε όμως για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε μια καλή αρχή και μαζί με τον κόσμο μας να πορευθούμε στη νέα περίοδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X