ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φάνος: «Αν φέτος τα καταφέρουμε μπορούμε να ονειρευτούμε το μέλλον»

«Το πλάνο ήταν να φέρουμε ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά»

Εξελίξεις υπάρχουν στο προγραμματισμό της ΕΝΠ. Η ομάδα έχει ως στόχο τη φετινή σεζόν να παραμείνει στην Α’ κατηγορία και βήμα προς βήμα να φθάσει και πάλι ψηλά. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Τα κυριότερα σημεία:

Μια πρώτη τοποθέτηση: «Ο Ελληνισμός περνά μια πολύ δύσκολη στιγμή. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους. Ως Ένωση εκφράζουμε τη στήριξη μας σε όλα τα αδέλφια μας που περνούν αυτή την τραγική στιγμή» 

Για τις μεταγραφές: «Το πλάνο ήταν να φέρουμε ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά. Σίγουρα τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Αυτοί που ήρθαν θα κάνουν τη διαφορά. Θέλουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και θα μας βοηθήσουν»

Για τη νέα αρχή στην ομάδα: «Το Παραλίμνι πέρασε μια πενταετία πολύ δύσκολη και ιστορικά και οικονομικά. Η ομάδα αγωνίστηκε τρεις χρονιές στη δεύτερη κατηγορία. Από πέρυσι έγιναν βήματα για να αλλάξουμε. Είμαστε σε καλό σημείο, και ένα απ’ τα πράγματα που έχουμε θέσει ως κάτι απαράβατο είναι το μπάτζετ. Άνθρωποι επαγγελματίες καθόρισαν το μπάτζετ και δεν θα το παραβούμε. Τα ποσά που ακούστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Για τον Μαξιμιλιάνο Ολίβα: «Είμαστε κοντά σε δυο ποδοσφαιριστές, και αν υπάρξει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Θα γίνουν ακόμη 3-4 κινήσεις ακόμη και θα είμαστε έτοιμοι. Βέβαια αν χρειαστεί ίσως γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις, όμως αυτό θα το δούμε»

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πικραμένος όμως αντιλαμβάνεται και την αλλαγή. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να πείσουμε και να κερδίσουμε πάλι τον κόσμο. Αν εμείς κάνουμε σωστά την δουλειά μας θα είναι δίπλα μας ο κόσμος»

Για τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ΕΝΠ και το γεγονός πως ο Πάους δεν αγωνίζεται αμυντικά: «Ο κ. Πάους θέλει να ξεκινά η ανάπτυξη από πίσω με κάτω τη μπάλα. Εμείς θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα ώστε να μπορεί ο κ. Πάους να έχει το υλικό που χρειάζεται. Θέλουμε βήμα βήμα να κτίσουμε το όνομα και την εικόνα της Ένωσης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα για τα ψηλά, όμως για να γίνει πράξη πρέπει να δούμε το τώρα και αυτό λέει πως είμαστε η μόνη ομάδα που ήρθαμε στην 1η κατηγορία. Θεωρούμε πως αν φέτος τα καταφέρουμε θα έχουμε το δικαίωμα να ονειρευτούμε για το μέλλον»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X