ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΕΝΠ: Υπέρβαση και δικός της ο Ρασμούσεν!

Με ποδοσφαιριστές επιπέδου Ρασμούσεν ο στόχος δεν μπορεί να είναι μόνο η παραμονή

Στη φετινή σεζόν η ΕΝΠ είναι μάλλον η ομάδα η οποία έκανε τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις. Τελευταία αυτή του Δανού επιθετικού Μόρτεν Ρασμούσεν. Και αν δεν σας λέει κάτι το όνομα αυτό, πρόκειται για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει γράψει ιστορία όσο λίγοι. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος Δανίας με 141 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Δανό επιθετικό Morten “Duncan” Rasmussen. Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε ήδη στο προγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέ Πάους για τον αγώνα με την Σαλαμίνα. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης καλωσορίζει τον Duncan και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Πρόκειται για μια μεγάλη υπέρβαση, και φαίνεται πως η ΕΝΠ ήρθε όχι απλός για να μείνει αλλά και για να δει ακόμη πιο ψηλά. Όταν στην ομάδα έχεις ποδοσφαιριστές της ποιότητας του Ρασμούσεν τότε αναμφίβολα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Πλέον ο Αντρέ Πάους έχει όλο το υλικό που χρειάζεται για μια σεζόν με πολλές επιτυχίες.

Φυσικά στα λόγια είναι εύκολο αλλά στην πράξη δύσκολο. Η ΕΝΠ φέτος καλείται να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει να κτίζει και πάλι το καλό της όνομα. Αυτό που την συνόδευε για πολλά χρόνια. Το υλικό είναι εκεί, αυτό που μένει είναι να δούμε στο γήπεδο μια ομάδα η οποία θα ανταποκρίνεται στο ταλέντο της και τις προσδοκίες που έχουν όλοι από αυτήν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X