ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΕΝΠ: Πολλά μέτωπα που τρέχουν...

Επιστροφή στις προπονήσεις με αρκετούς τραυματίες - Τι ισχύει με Κούλλη Παύλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Από χθες τη Δευτέρα, οι παίκτες του Αντρέ Πάους προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ΕΝΠ έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα οποία καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής που χθες είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις προπονήσεις αποδεκατισμένη.

Εγιόνγκ Ενόχ, Μπόρχα Εκίθα και Τσιγκόζι Ουντόζι, είχαν αποχωρήσει με προβλήματα από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αγία Νάπα και πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα των τραυματισμών τους.

Πιο σοβαροί οι τραυματισμοί των Ανδρέου και Μαγκάτε, οι οποίοι τέθηκαν νοκ-αουτ. Ακόμη, εκτός λόγω τραυματισμών ήταν οι Αγγελή και Φράγκος, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, το θέμα Σίτο Ριέρα είναι κατί που ανησυχεί τους φίλους της ομάδας και το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Τσόκκος. Υπενθυμίζουμε ο παίκτης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται ή όχι στο πρωτάθλημά μας, αφού κουβαλά ποινή οκτώ μηνών από την Πολωνία.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τον Κούλλη Παύλου, όλα συνηγορούν ότι ο παίκτης θα μετακομίσει ως δανεικός στην πρωτεύουσα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X