ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: Και επίσημα Μαξιμιλιάνο Ολίβα

Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό αριστερό μπακ

Με ανακοίνωση της η ΕΝΠ γνωστοποίησε τη σύναψη κατ' αρχήν συμφωνίας με τον Μαξιμιλιάνο Ολίβα. Πρόκειται για 28χρονο Αργεντινό ο οποίος είχε και πάλι πέρασμα απ’ την Κύπρο την σεζόν 2013-14 όταν και αγωνιζόταν με τα χρώματα του Άρη Λεμεσού. Έχει αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Τίγκρε, Ριβιδαβία, Σαν Μαρτίν, Εστουτιάντες, Κρουσέρο, Ντιναμό Βουκουρεστία και Τιμισοάρα.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές με τα χρώματα της Τιμισοάρα. Έχει τη δική του σημασία πως στις 4 από αυτές αγωνίστηκε πιο μπροστά στην αριστερή πτέρυγα, κάτι που υποδεικνύει και τις επιθετικές αρετές του ποδοσφαιριστή. Ίδιο το σενάριο και στην προηγούμενη σεζόν όταν στην Ντιναμό Βουκουρεστία στις 3 απ’ τις 8 συμμετοχές του αγωνίστηκε πιο μπροστά.

Αναλυτικά:

Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήv συμφωνίας με τον Αργεντινό με Ιταλικό διαβατήριο Μαξιμιλιάνο Ολίβα.

Ο αριστερός μπακ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο και αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον Μάξι κάθε επιτυχία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ε.Ν.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X