ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η επόμενη μέρα θέλει ενότητα

Στην Ένωση δείχνουν να το χωνεύουν πια πως η άνοδος χάθηκε και με ανάρτηση που έκαναν στο επίσημο fb του σωματείου τονίζουν πως πρέπει να δουν την επόμενη μέρα ενωμένοι για να φτιαχτεί μια δυνατή διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Παιχνίδι ρουτίνας αποδείχθηκε το σημερινό παιχνίδι στη Χλώρακα, αφού το αποτέλεσμα στη Λάρνακα δυστυχώς μείωσε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες ανόδου. 

Δεν θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στη Λάρνακα, αφού πρέπει να κοιτάζουμε το δικό μας σπίτι. Αυτό και μόνο αυτό πρέπει να κάνουμε. 

Φέτος έγινε μια τεράστια προσπάθεια, μέσα από πολλά προβλήματα, τα οποία όμως στην πορεία φάνηκε ότι θα μπορούσαν να μην σταθούν εμπόδιο στην άνοδο της ομάδας μας.

Όσο και αν το καλοκαίρι, η ξεκάθαρη εντολή της Γενικής Συνέλευσης ήταν να κρατηθεί το σωματείο ζωντανό και ότι ήθελε προκύψει, η πικρία είναι δεδομένη και η Διοικούσα Επιτροπή αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες της αναλογούν στο προγραμματισμό του Καλοκαιριού. 

Η επόμενη μέρα πλέον έχει σημασία, που πρέπει να προβληματίσει όλους τους Ενωσίτες. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έγινε μια προσπάθεια προώθησης Παραλιμνιτών ποδοσφαιριστών, που σε μεγάλο βαθμό άρχισε να αποδίδει. Στο Διοικητικό όμως κομμάτι, η ομάδα μας χρειάζεται μια σταθερή και δυνατή Διοίκηση με όραμα για τα επόμενα χρόνια. Ας προβληματιστούμε όλοι στο Παραλίμνι, γιατί η Ένωση δεν είναι υπόθεση ούτε 10 ούτε 20 ατόμων. Η Ένωση είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Παραλιμνίου και πρέπει να διαφυλαχτεί σαν "κόρη οφθαλμού».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση