ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραίτηση, με ευχαριστίες

Την παραίτηση του από τον πάγκο της ΕΝΠ υπέβαλε ο Κώστας Καϊάφας με επιστολή που απέστειλε στην διοίκηση. Αναλυτικά:

«Στην πιο δύσκολη περίοδο της Ε.Ν.Π. ανέλαβα το δύσκολο έργο για επιστροφή του Σωματείου στην Α Κατηγορία, με τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό στην ιστορία της Ε.Ν.Π. Εφαρμόσαμε ένα πλάνο που περιλάμβανε προώθηση νεαρών Κυπρίων ποδοσφαιριστών, επιστροφή όσο περισσότερων Παραλιμνίτων ποδοσφαιριστών και πολύ συνετή οικονομική πολιτική.

Παρόλο που η ομάδα διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Α Κατηγορία τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται μία αλλαγή για να μπορέσει να συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό θέτω την παραίτησή μου ενώπιον του Δ.Σ. του Σωματείου σκεπτόμενος πάντα το καλό ενός από τα ιστορικότερα Σωματεία της Κύπρου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παραλιμνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ε.Ν.Π. που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω του ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και στην ομάδα να επιστρέψει στην Α Κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει.

Με εκτίμηση,
Κώστας Καιάφας”.

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση